web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kto je Petra Hrabcová?

Autor: admin - jan• 01•2013

Kto je Petra Hrabcová? Každý si môže predstaviť niečo iné. Ja napríklad fešnú štíhlu brunetku s veľký pr … prednosťami. Takú, ktorej túžbou je jediné, získať .. vaše auto, ktoré ste v inzeráte ponúkli na predaj. Aspoň tak o tom hovorí jej SMS-ka z čísla 0268268024.

Kto si dá tú námahu a cez napríklad google si overí číslo alebo meno, neprestane sa čudovať. Z Petry sa vykľuje zrejem automat, ktorý prehľadáva inzeráty o autách a na všetky mobilné čísla posiela rovnaké SMS. Trošku promiskuitná dáma, nemyslíte? Dokonca opakovane kontaktuje ľudí, ktorí už boli v AAA Auto (tento autobazár stojí za všetkým) a na odkupe sa nedohodli.

Mnoho ľudí je nahnevaných na správanie sa AAA Auto, ktoré nikdy nekontaktovali a napriek tomu im posiela na ich mobilné telefóny nevyžiadané SMS. Legálnou cestou sa domáhať nápravy alebo potrestania je zrejme nemožné a tak sa na internetových diskusiách hovorí o finančnej pokute, ktorú môže tejto čudnej firme udeliť každý užívateľ internetu.

O čo ide? Firma si okrem iného platí aj reklamu na google. Táto reklama s a zobrazuje pri vyhľadávaní, ale inzerent za ňu zaplatí až vtedy, keď niekto na ich reklamu klikne. A to je celý vtip. Stačí si v prehliadači, v ktorom nie ste prihlásený ku svojmu google účtu, dať na www.google.sk vyhľadať nejaké jazdené auto a na úvod vyhľadávania sa vám iste zobrazí reklama google adsense práve na AAA Auto. Kliknutím na reklamu sa vám otvorí stránka tohto autobazáru, potom stačí kliknúť an hociktorý odkaz v texte, len aby sa zmenila adresa v prehliadači. A je to.

Či už si vyberiete z och ponuky alebo nie, to je len vaša vec. Inzerent to však vždy zaplatí. Neviem, čí to bol nápad, lebo som si tú diskusnú stránku vtedy neuložil, ale zrejme má svoje skúsenosti.

Takže ak vás bude kontaktovať Petra Hrabcová, aby ste jej zavolali, určite nepôjde o žiadnu erotickú linku.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.

2 komentáre

  1. WordPress 3.3.2 WordPress 3.3.2

    […] osoby. Bodaj by aj nie, keď telefónne číslo 0800 100 100, 0268 268 024 či 0268 268 032 a meno Petra Hrabcová či Simona Kočí sú tak […]

  2. Jirka píše:
    Opera 12.15 Opera 12.15 Windows XP Windows XP

    Zajímavý způsob protestu 😉 a ještě majiteli webu vyděláte nějakou korunu 😀
    Jeden čas i u nás AAA vykupovali kde co, ale nyní mi připadne, že už si více vybírají.
    No na druhou stranu, když mám být upřímný, mám už několik let od nich auto a absolutně bez problémů – potřeboval jsem se rychle zbavit starého, proto jsem šel tenkrát do áček.