web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Hrajte mobilne

Autor: admin - jan• 23•2013

Hrajte mobilne Cestujete často hromadnou dopravou? Mávate v aute dlhé prestoje? Ste nútený na niekoho pravidelne čakávať? Je vaším spoločníkom smartphone alebo tablet s dátovým pripojením? Ideálna kombinácia zahrať si mobilné kasínové hry! Spojte príjemné so zábavným.

Ak sú hry ako blackjack, poker, hracie automaty alebo ruleta vaším koníčkom a súčasne ste tak zaneprázdnený, že sa im bežne nemôžete venovať, nezúfajte. Môžete na zábavu využiť čas, ktorý by ste inak stratili rôznym čakaním alebo bezcieľnym čítaním nejakého bulváru, čo vám aj tak nič nedá.

Pritom hrať kasínové hry je na mobile veľmi jednoduché. Môžete si vybrať z dvoch základných princípov. Buď si stiahnete aplikáciu a je jedno, či máte iPhone, Android alebo Windows phone operačný systém. Alebo si otvoríte stránku so svojím obľúbeným kasínom. Obe možnosti majú svoje výhody.

Aplikácie pre smartphony a tablety sú prepracovanejšie, farebné a dokonale využívajú vlastnosti jednotlivých systémov aj výkon zariadenia. Po stiahnutí a nainštalovaní ich stačí spustiť a prihlásiť sa do svojho hráčskeho konta. A začať hrať 😉

Hrajte mobilne

Hra cez webovú stránku kasína je menej prepracovanejšia, ako cez aplikáciu. Nie je taká farebná a plná špecifických zvukov. No zahráte si úplne rovnako to, čo vás baví.

Nezabudnite, že každé kasíno vám dá bonusy. V každom to môže byť iný bonus a za inú akciu. Raz za vstup, inokedy za prvý vklad a niekde pri každom vklade. Je to pár percent k vášmu vkladu, ale aj to poteší, či nie? O to dlhšie si môžete zahrať. A vyhrať.

Keď nabudúce budete tráviť čas vo vlaku alebo autobuse, už viete, ako ho môžete príjemne stráviť? Mobil máte vždy vo vrecku a mobilný internet je dnes už tiež všade. Technicky vám už nič nebráni skúsiť ruletu alebo šťastie v pokeri. A čumieť cez plece niekomu do novín vás už tiež asi nebaví. Tváre pravidelných spolucestujúcich už tiež poznáte.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.