web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Takto sa propaguje krajina!

Autor: admin - máj• 10•2013

To, že rád bicyklujem, nie je žiadne tajomstvo. A že na dovolenky s bicyklom chodím mimo Slovensko, už asi tiež nie. Pár krát som to skúsil, ale kvalita a ceny poskytovaných služieb boli ďaleko za tým, na čo som zvyknutý v zahraničí. A teraz Rakúšania majú ďalší tromf pre slovenského cykloturistu!

Spolková krajina Dolné Rakúsko

Spolková krajina Dolné Rakúsko


Spolková krajina Dolné Rakúsko pozýva na návštevu svojej prekrásnej krajiny osobitým spôsobom. Na svojom webe pre nás, áno, na webe pre Slovákov po slovensky, ponúka zaslanie cykloturistickej mapy po Dolnom Rakúsku úplne zadarmo poštou až k vám domov! Nie len, že tam môžete na bicykli jazdiť bez prilby, nie len, že sa vás automobilisti nepýtajú, kde máte výstražné vesty, nie len, že vás tam nikto nezrazí, lebo idete „len“ na bicykli a on, podnikateľ, autom, nie len, že vás všade pohostinne privítajú a dajú vám najesť, nie len že vám nepríde zle na špinavých záchodoch, oni vám dokonca pošlú aj svoju mapu zdarma domov!

Takto sa propaguje krajina!

Takto sa propaguje krajina!

Či už sa chcete povoziť po cyklomagistrále popri Dunaji, alebo chcete spoznať rakúsky vidiek s jeho prekrásnymi domami, zdobenými nádhernými kvetmi v záhradkách alebo na oknách, alebo vás lákajú skôr kopce, Dolné Rakúsko ich má pre vás pripravené. Vrátane ubytovacích a stravovacích kapacít samozrejme a vľúdnym personálom. Dokonca si ani peniaze nemusíte zamieňať, vystačíte si s našimi eurami.

A kto býva blízko pri hraniciach s Rakúskom, môže rovno na bicykli zájsť k nim. Alebo naložiť bicykel do auta či na auto a vyraziť kus ďalej od hraníc, večer ste späť.

Takto sa propaguje krajina!

Takto sa propaguje krajina!

Pokiaľ bývate ďalej na východ a radi by ste strávili v tomto cyklistickom raji dlhšiu dobu, doporučil by som ubytovanie napríklad v juhomoravskom Mikulove, ktorý leží priamo na hraniciach s Rakúskom. Nebude to drahé a navyše aj jazykovo príbuzné. Južná Morava má tiež čosi do seba a tiež tam nemusíte nosiť prilbu na hlave len preto, že vodiči áut jazdia ako blázni a policajti sa vyzurujú na cyklistoch, lebo ich majú za chudobných.

Keď raz zas bude daktorý minister vykrikovať v telke o podpore cestovného ruchu, spomeňte si, ako robia propagáciu svojej krajiny Rakúšania. A aby som nezabudol. www.dolne-rakusko.info Tu si môžete objednať aj mapu zadarmo, prípadne kliknutím priamo na tento odkaz: http://goo.gl/Bl0Ud

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.