web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Muzika s orgasmom

Autor: admin - máj• 13•2014

Každý sa snaží nejako preraziť a zarobiť. Ak je to snaha podporená kvalitným produktom alebo službou, je snaha oprávnená a môže priniesť prospech obom stranám. Čo si však myslieť, keď v klipe dievčenskej skupiny je hlavným protagonistom ich orgazmus?

Spievať a byť úspešný by chcel hádam každý. Vidieť to v hviezdnych rotách kastingov všelijakých talentov, hlasov či superstar. Mnohých hviezda však pohasne ešte skôr, kým sa stihne rozžiariť. Nevyhnutný údel každého, kto za vystupovaním vidí predovšetkým veľké peniaze, úspech a bohatý život a nie skutočné nadanie a drinu pri cibrení každej maličkosti.

Holandská dievčenská skupina ADAM na to nenechala ani na náhodu ani na roky driny a na Youtube zverejnila video, kde predvádzajú v klipe aj svoj orgazmu. Síce nie je jasné, ako k nemu prišli, ale vidieť, ako ho prežívajú.



Čakali ste viac? Viac spevu či viac orgazmu? Zrejme nie ste jediný. Najmä zo zvedavosti si klip pozrelo za prvých sedem dní od zverejnenia takmer sedem miliónov ľudí. Domnievam sa, že keby išlo len o spev, a nikde sa na internete nepísalo, že ide o orgazmus, ani pes by po nich neštekol.

Jednoducho, ak chcete kvalitu, musíte siahnuť po inom videu.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.