web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Bez mobilu ani na krok

Autor: admin - okt• 27•2017

V súčasnosti si nielen dospelí, ale aj malé školopovinné deti nevedia predstaviť deň bez toho, aby nemali pri sebe svoj mobilný telefón. Je smutné, že už malí škôlkári vedia, na čo sa tento prístroj používa. Chvalabohu sú ale aj rodiny, ktoré deťom nepovolia ani televízor a ani mobil. Dospeláci sa však bez mobilu nepohnú ani z domu.

Dual SIM mobily

Keď máte v mobile veľké množstvo kontaktov, využijete skôr Dual SIM mobily. Ak podnikáte, takýto telefón sa vám určite zíde. Nemusíte so sebou nosiť dva telefóny – jeden súkromný a jeden firemný, ale iba jeden telefón a v ňom budú dve SIM karty.

Urobte pokus

Skúste si najprv cez víkendy vypnúť telefón a odložiť ho na miesto, kde nebude na očiach. Postupne si ho „zabúdajte“ doma aj cez týždeň. Uvidíte, že vám takýto oddych od telefónu prospeje. Váš organizmus a hlavne oči si oddýchnu. Mobil nemusíte mať pri sebe zakaždým, aj keď niekedy je viac než nevyhnutný, najmä keď sa potrebujete s niekým súrne spojiť.

smartfón s poškodeným CD

Komunikácia z očí do očí je lepšia, to nemôžete poprieť. Namiesto toho, aby ste si stále vyvolávali, dohodnite sa a stretnite sa. Ak nebodaj nosievate mobil aj na hôr, nezabúdajte, signál tam mať nebudete. Zamyslite sa , oplatí sa vám riskovať, že o svoj telefón počas náročnej vysokohorskej turistiky prídete? Tvrdené sklo na mobil jednoznačne majte, ale na hory si telefón rozhodne nebrávajte.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.