web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ekonomický systém pre živnostníkov a malé firmy

Autor: admin - mar• 26•2013

SuperFaktúra Každý kto začína s podnikaním, či už ako živnostník alebo v malej firme, sám alebo so spoločníkom, musí vyriešiť množstvo problémov, nie len kde podnikať, kde nakupovať, ako predávať, ale aj ako viesť účtovníctvo a ako vystavovať faktúry svojím odberateľom a ako sledovať ich platobnú morálku.

Platiť si svoju vlastnú účtovníčku môže byť najmä v začiatkoch podnikania zbytočne drahé, ak nie je využitá na celú pracovnú dobu. Navyše jej treba počítač, treba kúpiť účtovný program a naučiť ju s ním robiť. Naučiť sa podnikateľovi robiť s účtovným software je tiež náročné a nemusí ostať čas na samotné podnikanie. Rovnako tak platiť účtovnú firmu nie je lacné a ak za firmu aj vystavujú a evidujú faktúry, chýba operatívnosť informácií.

Dnes je možnosť toto všetko riešiť po novom. Pomocou on-line systému Superfaktura.sk. Netreba nič kupovať, netreba sledovať aktualizácie zákonov a upgradovať software, netreba školiť pracovníka. Obsluha programu cez webový prehliadač je jednoduchá a bezproblémová, intuitívne všetko zvládne aj ne-účtovník a má čas sa venovať svojmu podnikaniu. Vďaka on-line riešeniu je systém dostupný z akéhokoľvek počítača, v kancelárii aj doma alebo z notebooku na cestách.

Superfaktura.sk je aktualizovaná automaticky a bez vášho zásahu. Vždy máte k dispozícii aktuálnu verziu. Nemusíte riešiť zálohovanie alebo poruchu vášho počítača. Stačí sa len prihlásiť. Na vyskúšanie máte celý mesiac zadarmo. Vystavené faktúry môžete exportovať do pdf formátu, poslať mailom alebo si ich nechať vo vašom mene vytlačiť a poslať zákazníkovi poštou.

Pokiaľ sa živnostník alebo jednomužná eseročka rozhodne zveriť účtovníctvo profesionálnej firme, vystavovanie faktúr a evidenciu platieb má stále pod svojou kontrolou a účtovníčke stačí poslať mailom kópie faktúr. Systém umožňuje aj evidenciu došlých faktúr, teda sledovať náklady a platby.

Samoučenie sa systému využijete najmä pri opakovaných faktúrach alebo opakujúcich sa položkách. A pokiaľ ste doteraz využívali niektorý z rozšírených, ale pre vás zbytočne rozsiahlych, ekonomických programov, môžete doteraz vystavené faktúry do systému SuperFaktúra jednoducho naimportovať.

Venujte sa svojmu biznisu a svojím peniazom a účtovníctvo nechajte účtovníkom.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.