web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Telefonica platí moje tankovanie

Autor: admin - jún• 30•2013

Telefonica platí moje tankovanie Lepšie povedané operátor O2 prispieva na moje tankovanie. A nič ma to nestojí. Služby O2 využívam tak či tak, len si užívam lacnejšie palivo pre svoje auto. Stačí poslať bezplatnú SMS.

Na číslo 99333 SMS so slovom SHELL a obratom mi príde SMS so zľavovým kódom, ktorý platí 14 dní a na jeden kupón môžem jedenkrát natankovať až 70 litrov paliva, benzínu alebo nafty na čerpacej stanici Shell na Slovensku, a celkom môžem za mesiac na jedno mobilné číslo využiť tri zľavové kupóny.

Mám vo firme dve autá a dva mobily a doma ďalšie dva mobilné čísla od O2 Telefonica. To predstavuje celkom 4×3, teda 12 kupónov na 70 litrov. Škoda, že nejazdím s autobusom, to by som to využil 😉 Reálne tankujem tak 50 litrov pri jednom tankovaní, ale si neviem predstaviť, že by som spálil mesačne 600 litrov nafty alebo benzínu.

Čo ma ale pri tankovaní zaskočilo, bolo overovanie platnosti kupónu pomocou aplikácie na tablete obsluhou čerpacej stanice. Keďže bol tablet vypnutý a po zapnutí zase chcípol, lebo mal vybitú baterku, pustil som pred seba pri platení iných ľudí, celkom troch, kým sa tablet opäť naštartoval, tentoraz už na nabíjačke. Aj potom bol problém s naštartovaním aplikácie a pustil som dvoch zákazníkov, nech zaplatia svoje nákupy.

Zľava 4 ceny z ceny obyčajného benzínu alebo nafty alebo 8 centov z ceny prémiového paliva poteší, ale dúfam, že takéto zdržania nebudú vždy. Zľavová akcia má trvať do konca roka 2013, tak dúfam, že to nejako vychytajú. Pravdu povediac sa mi videlo šikovnejšie pribaľovanie zľavových kupónov k faktúram, kde stačilo dopísať číslo mobilu a odovzdať na pumpe. Zľava na báze SMS je zrejme lacnejšia na réžiu,ale ak musia na každú pumpu dodať jedne tablet Samsung a bolo treba vyvinúť aplikáciu, tak neviem, neviem.

V každom prípade vítam radšej takúto odmenu od operátora, než ako keď pred rokmi posielal oranžový operátor kreditnú kartu, ktorou sa dalo platiť v obchode požičanými peniazmi, ale bolo treba rovnako aj platiť poplatky za tú kartu. Danajský dar, dávno som tvrdil, že si Orange myslí, že jeho zákazníci sú hlupáci.

Využívate zľavu O2 na tankovanie?

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.