web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Prečo varenie (u nás) tak dlho trvá?

Autor: admin - jan• 11•2013

Prečo varenie (u nás) tak dlho trvá? Chlapi si to možno neuvedomujú, ale ženy vedia svoje: Hladný chlap = zlostný chlap. Preto mu treba dať rýchlo najesť. Ani to nemusí nejak extra vyzerať, stačí keď to chutí, ale hlavne, nech je toho dosť a zavčasu!

Nechcem sa v tomto článku sťažovať, že by u nás doma boli malé porcie. To určite nie sú. Dokonca ani nechutia len tak priemerne, ale vždy sú to vynikajúce jedlá. A aj obed či večera je vždy v príhodnú dobu, takže nebývam hladný a preto ani zlostný. Ja sa ani nechcem sťažovať.

Vlastne ani nepíšem, že by sa jedlo u nás neskoro. Len som poznamenal, že varenie dlho trvá. Čo ale neznamená, že moja pani že nejaká zlá alebo nešikovná kuchárka. Práve naopak!

Varí rada a varí dobre. Tak dobre, že o svojich jedlách píše svoj blog, kde okrem chutných receptov píše aj o súvislostiach medzi jedlom a zdravím človeka. Radí čoho sa vyvarovať a aké potraviny zase zaradiť do jedálnička, aby sme mohli z neho vyradiť všelijaké tabletky, ktoré sa nám snaží reklama nanútiť ako nevyhnutné pre náš zdravý vývin.

No a tak dlho jej varenie trvá preto, že si svoje jedlá v priebehu varenia aj počas servírovania fotografuje. To preto, aby ste videli, ako dobre môže zdravá kuchyňa vyzerať. A ja môžem potvrdiť, že aj skvelo chutí. Vyskúšajte, že sa dá dobre a zdravo žiť ľahko.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.