web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Popracujte na svojej figúre ešte pred príchodom jari a leta

Autor: admin - feb• 23•2017

Ešte sa síce promenádujeme po uliciach v hrubých zimných bundách s kožušinkou, pomaly, ale isto dáva o sebe vedieť aj jar. Možno ste si už všimli prvé puky na stromoch a možno ani nie, pretože sú schované pod vrstvou už zliezajúcej zimnej pokrývky. Časom však zo šatníka vytiahnete jarné bundy a kabáty, ktorých hrúbka bude odlišnejšia od tých zimných. Ak ste so svojou postavou nespokojní a chcete schudnúť ešte predtým, ako si oblečiete šaty a plavky na pláži pri mori, mali by ste už teraz začať pracovať na svojej postave. Schudnúť a spevniť svaly nedokážete behom jedného dňa. Chce to čas.

Popracovné chvíle trávené cvičením

Ak sa cítite vyčerpane po práci a najradšej by ste sa schovali pod paplón a spali, musíte sa premôcť. Svoj voľný čas musíte tráviť inými aktivitami. Po čase sa u vás môžu objaviť problémy s nespavosťou, čo sa odzrkadlí aj na vašej psychickej výdrži. Vezmite si žinenku, poprípade si rozprestrite aj starú karimatku, ktoré ste používali na dovolenke. Spravte zopár brušákov, vyskúšajte plank, vezmite si ľahšie činky, dajte si závažie a nezabudnite vyskúšať aj drepy. Pri cvičení vôbec neriešte, že ste si neoholili nohy a už sa vám na nich začínajú ukazovať malé chĺpky. Problémy s ochlpením odstránite laserovou epiláciou, kde vám poctivo odstránia ochlpenie a vy sa už nebudete musieť trápiť každé ráno s holením nôh, ak si zrovna budete dávať šaty alebo krátke nohavice. Pri cvičení vám to ale môže byť úplne jedno. Stačí prísť napríklad do fitness centra a všímať si, čo majú ženy na sebe oblečené. Nebojte sa, väčšina žien uprednostňuje pohodlné domáce oblečenie.

Behávajte, bicyklujte, turistikujte

Pohybom ku zdravému telu. Či už je vonku zima, alebo teplejšie, behávať bezpodmienečne môžete. Dávajte si však pozor a poctivo si vyberajte miesta. Niektoré miesta sú ešte zľadovatené a ak zrovna nemáte protišmykové tenisky, riskovať sa vám vôbec neoplatí. S bicyklovaním ešte chvíľku vyčkajte. Nezabúdajte však, že keď namiesto športovania budete vylihovať na sedačke pred televízorom, postavu do plaviek si určite nevypracujete. Ak vám pri športových aktivitách robia problémy bradavice, odporúčame neodkladať odstránenie bradavíc a problém riešiť ešte v počiatočných štádiách. Bolesť, ktorú pociťujeme pri kurích okách a bradaviciach najmä na chodidlách, nám znemožňuje robiť akékoľvek bežné činnosti, napríklad spôsobuje problémy pri chôdzi.

arganový olej

Zmena stravovacích návykov ovplyvňuje pleť a vlasy

Okrem pravidelného športovania dávajte pozor aj na to, čo jete. Úprava jedálnička je v tomto prípade viac než nevyhnutná. Najmä v tomto období je nutné konzumovať veľa vitamínu C, ktorý nájdete v ovocí a v kyslej kapuste. Lepok nahraďte zeleninou. Okrem toho, že si upravíte váhu, zmeny sa odzrkadlia aj na vašej pleti a na vašich vlasoch. Vlasy budú viditeľne zdravšie a silnejšie ako po pravidelnom aplikovaní argánového oleja.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.