web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Aby sa práca dala lepšie zvládať

Autor: admin - feb• 15•2017

Pondelkové rána bývajú veľmi náročné. Z postele sa nám nechce, najradšej by sme sa prehodili na druhú stranu a spali minimálne do poobedia. Bohužiaľ realita je krutá – treba ísť do práce. Treba zarábať peniažky, aby sme mali z čoho žiť. Nie vždy je to však ideálne. Pomerne veľké platové rozdiely sú stále problémom číslo jeden. Bohužiaľ málokto sa dokáže postaviť voči systému a presadzovať myšlienku zvýšenia platov.

Keď si napríklad predstavíte prácu pokladníka, ktorý celú pracovnú dobu pracuje s číslami, je azda nemožné túto prácu porovnávať s prácou chyžnej. Samozrejme, každá práca je náročná a vyžaduje si 100% sústredenie. V každom zamestnaní je však našou pracovnou náplňou niečo úplne iné. Niekto pracuje fyzicky a niekto má na starosť fungovanie celej firmy a dennodenne rieši samé papierovačky.

O tom by vedeli porozprávať administratívni pracovníci. Sú pravými rukami šéfov a manažérov a je nevyhnutné, aby boli vždy pozitívne naladení, ústretoví a najmä aby vyhoveli požiadavkám svojich nadriadených.

Akúkoľvek náročnú prácu, či už pracujete ako administratívny pracovník, pokladník, predavač, poprípade pracujete pre najvýznamnejšie call centrum v Bratislave, robte vždy tak, ako by to bola práve vaša firma, ktorú chcete dostať až na vrchol a predbehnúť tak všetku podnikateľskú konkurenciu. Aby sa práca dala lepšie zvládať, myslite na to, že tam, kam vždy ráno chodievate, je miesto, ktoré vás živí a živí aj vašich rodinných príslušníkov. Bez práce by ste si nemohli dovoliť dovolenku v Španielsku, na Sardínii alebo v ďalekej exotike. Bez príjmu by ste si mohli dovoliť len máločo. Myslite na to. Ráno si nachystajte chutné raňajky, kuchyňu rozvoňajte chutnou kávou, oblečte sa a hlavne – nezabudnite si doma dobrú náladu, pretože spokojný zamestnanec = spokojný nadriadený.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.