web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Spokojnosť s akciou podmieňuje aj dobrý catering

Autor: admin - okt• 17•2015

salaty Kto nechce vo svojom obore ustrnúť, musí sa stále vzdelávať. Preto aj ja celkom často cestujem po Slovensku na semináre, školenia či predvádzacie akcie nových produktov a služieb, aby som bol v obraze, mohol sa kontaktovať s vývojármi a predajcami a samozrejme prediskutoval svoje otázky a návrhy riešení s tými, ktorí samotný produkt vymysleli alebo ho majú na starosti. A pri takej celodennej akcii, ktorá vôbec nie je voľným dňom, aj vyhladne. Zaujímavé je sledovať, ako sa ktorá firma vysporiada s problémom starostlivosti o svojich hostí.

Už len máloktorá firma zaistí občerstvenie tak, že sekretárka vedúceho oddelenia s dvomi babami z ekonomického úseku navarí kávu a urobia chlebíčky, aby sa nepovedalo. To môže fungovať maximálne tak pri stretnutí piatich klientov s dvomi obchodníkmi. Pri čo len trochu väčšej akcii sa oplatí objednať si cateringové služby od špecializovanej firmy. Podobne ako si firma na catering objednáva počítačové služby u špecialistov.

catering

Tak ako asi vo všetkom dianí je centrom nášho malého štátu hlavné mesto aj pri usporiadaní akcií. Je to síce asymetricky položené miesto pre všetkých mimobratislavských, o to dôležitejšie je pre dlhý čas cestovania na seminár a späť postarať sa o návštevníkov. Preto nečudo, že catering Bratislava je najvymakanejší. Objednávajú si ho ľudia nie len na svadby, pohostenie pri rôznych príležitostiach, ale catering pomáha zjednodušovať organizovanie osláv nie len firemných, ale aj súkromných. Raz darmo, tréning robí majstra aj pri poskytovaní stravovacích služieb dodávateľským spôsobom na firemných akciách a večierkoch.

Objednať si catering na svoju prezentáciu ale môžete aj mimo Bratislavu a bez obáv. Skúsená firma LionCatering.sk s celoslovenskou pôsobnosťou pre vás a vašich obchodných partnerov zaistí rovnako komfortné a spoľahlivé cateringové služby, ako keby ste svoju akciu organizovali v Bratislave. Využijete tak odborné zázemie a predvádzacie sály aj parkovanie účastníkov v známom a overenom prostredí a catering vám dodá spoľahlivá firma. Vaši obchodní partneri budú zo školenia odchádzať spokojní po každej stránke a vaša reputácia získa ten najlepší obraz. A my sa zas vidíme nabudúce.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.