web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Nechcete už pracovať pre protivného šéfa? Začnite podnikať!

Autor: admin - aug• 15•2017

Ani vás už nebaví práca, do ktorej chodievate len z povinnosti? Potrebujete zmenu, lenže neviete, v akej brandži by ste sa mohli uplatniť? Nemajte hlavu v smútku. Nie ste jediný, kto je so svojou prácou a hodnotením nespokojný. Smutné je, že takmer každý druhý Slovák sa sťažuje na nevyhovujúce podmienky na pracovisku, zlé finančné ohodnotenie a čo je ešte horšie, aj na zlé vzťahy na pracovisku.

Zakladanie firmy môže prebehnúť hladko

Ak chcete zmenu, čo tak skúsiť podnikanie? Úspechy sa síce nedostavia hneď na začiatku, najmä ak v oblasti, o ktorú sa zaujímate, máte veľkú konkurenciu, ale prečo to neskúsiť, ak máte dostatočný finančný kapitál na štart? Zakladanie spoločnosti si môžete uľahčiť napríklad takým spôsobom, že kontaktujete spoločnosť, ktorej predmetom podnikania je práve zakladanie takýchto spoločností.

Poprípade si kúpte spoločnosť, ktorá je už založená

Môžete si odkúpiť spoločnosť, ktorá už je založená a stačí pri nej prepísať meno konateľa na vaše a máte vybavené. Tieto firmy, o ktorých sme si vyššie spomínali, majú pokrytý aj predaj spoločností, konkrétne ready made spoločností.

Sústreďte sa najmä na toto

Ak chcete začať podnikať, musíte mať jasne definovaný cieľ, predmet podnikania, dôkladne preklepnutú konkurenciu a finančný kapitál na začiatok. Potom už je len na vás, ako budete firmu riadiť; či reklama, ktorú si zaplatíte pomôže a či si vás klienti obľúbia. Medzinárodnú prepravu výrobkov potom už ľahko doriešite.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.