web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Nakupovanie v zľavách

Autor: admin - máj• 13•2016

Vlani som si povedal, že trochu spomalím zo svojho tempa. Že už nebudem toľko pracovať a že si vybudujem svoju oddychovú zónu. Kúpil som si chatu pod lesom. Zanedbanú chatu na zanedbanom pozemku. Krásne miesto pre relax, krásne miesto pre pobyt v prírode. No kým si tu začnem užívať zaslúžený odpočinok, budem musieť ešte veľa práce na rekonštrukcii vykonať a na to všetko veľa nakupovať. Kde na to zobrať, ako pri tom ušetriť?

Prirodzene nákupom chaty to neskončilo. Keďže si chcem aj prácu na obnove užiť, snažím sa všetko urobiť sám, ak sa nejedná o špecializovanú činnosť alebo je potrebné väčšie množstvo jednoduchých, no mocných rúk. Pri úprave svojej chaty sa riadim sloganom „Aj cesta môže byť cieľ“. Keď som nedávno dokončil nový regál do dielne, narátal som na ňom štyri akumulátorové vŕtačky rôznych veľkostí, elektrický hoblék aj pílu, tri brúsky, rozbrusovačku a kopu iného náradia. Hotový majetok, poviete si. Ale aj som pri nákupe náradia využíval akciové letáky rôznych supermarketov v okolí a nakupoval som vždy za výhodné ceny.

Hoci náradie si kupujem raz za pár rokov, lebo mi dlho vydrží, materiálu sa minulo pri úpravách nepočítane. Aj tu mi pomohli akčné letáky, vďaka ktorým som vedel, kedy má ktorý obchod na čo zľavu. Keďže ma netlačil žiadny termín dokončenia, len môj pracovný harmonogram, nakupoval som vtedy, keď sa mi to oplatilo. Vďaka tomu som výrazne ušetril na materiále, ale aj pri nákupoch do domácnosti, kúpelne či pri výbere potravín. Mám svoje obľúbené a kvalitné výrobky, ktoré preferujem, stačilo len využiť letáky Tesco na internete a vybrať sa na nákup vo vhodnom čase.

Na portále Zlacnene.sk je prehľad rôznych predajní, nie som odkázaný na papierové letáky, ktoré mi strčia do schránky. Navyše u tovaru, ktorý ma zaujíma, si nastavím Strážcu zliav a keď nastane vhodný čas, dostanem mailové upozornenie a vyrazím na nákup. Nemusím sám sledovať stránky, sám prehľadávať u opakovaných nákupov požadovaný tovar. Prečítam si emaily a hneď viem, ktorý obchod sa oplatí navštíviť napríklad tento víkend.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.