web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kuchyne Ostrava, Frýdek-Místek, Havířov

Autor: admin - nov• 17•2013

Kuchyne Ostrava, Frýdek-Místek, Havířov Aj posledné zásahy vlády do ekonomického prostredia na Slovensku spôsobujú na jednej strane zvyšovanie cien nie len domácej produkcie, a na druhej strane nedostatok niektorých produktov, keďže mnohé firmy radšej ukončili činnosť, ako by mali produkovať stratu. Preto sa stále častejšie oplatí vycestovať za nákupom do zahraničia. Zo severozápadu Slovenska sa chodí na severnú Moravu, napríklad nakupovať kuchyne.

Oproti Poľsku je výhodou oveľa väčšia blízkosť jazyka a vyššia kvalita produkcie a nižšie náklady na dopravu na Slovensko. Navyše, keď si necháte urobiť kuchyňu na mieru, dokonale využijete priestor, ktorý máte k dispozícii. Alebo ak plánujete prestavbu klasického panelákového jadra a rekonštrukciu kuchyne a kúpeľne, nemusíte sa obmedzovať tým, čo je na trhu v nejakých marketoch masovej produkcie. Necháte si navrhnúť a vyrobiť kuchyňu podľa svojich predstáv a podľa výšky svojej postavy, čo unifikované kuchyne nezohľadňujú vôbec.

Ak hľadáte inšpiráciu, tak štúdio kuchyne Ostrava je neďaleko slovenských hraníc a môžete si v pokoji pozrieť kvalitu produkcie a používané materiály.

Každá zákazka je pre firmu jedinečná a zákazník má možnosť si vybrať okrem širokej škály farieb aj verzie spotrebičov do kuchyne vstavané alebo voľne stojace. Ďalšie prevedenie má zákazník možnosť vidieť aj v štúdiách kuchyne Frýdek-Místek a do tretice sú k dispozícii vzorové kuchyne Havířov neďaleko Ostravy.

kuchyne

Kuchyne vysokej kvality môžete nakúpiť za výhodnú cenu priamo od výrobcu. Predbežne si môžete obraz o ponúkanom sortimente a farebnosti urobiť na webe v galérii hotových riešení. Môžete si nechať zdarma vypracovať grafický návrh riešenia vašej novej kuchyne a pomocou formulára si dohodnúť stretnutie na konkrétny termín v niektorej z prevádzok.

Hranice dnes nie sú prekážkou ani pohybu osôb ani tovaru. Za svoje peniaze máte právo požadovať najvyššiu kvalitu a nemusíte za ňu platiť horibilné sumy. Prečo teda nenakúpiť svoju kvalitnú kuchyňu v Ostrave, Havířove alebo Frýdku-Místku? Veď je to často bližšie, ako do nášho hlavného mesta.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.