web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kuponovnik.sk pomáha ušetriť

Autor: admin - jan• 24•2016

Začiatok roka je ťažkým obdobím pre obchodníkov ale aj pre zákazníkov. Po sviatkoch hojnosti a prejedania sa majú ľudia akosi hlbšie do vrecka. A podľa toho to vyzerá aj v obchodoch. Kupujú sa len nevyhnutné veci a obchodníci sa snažia nalákať ľudí k nákupom pomocou zliav. Ak máte dosť peňazí, môžete toto obdobie využiť k výhodnejším nákupom.

Nepatrím k ľuďom, ktorí nakupujú impulzívne. Väčšinou si naplánujem svoje výdavky a nákup každej veci si dobre premyslím. Zistím si parametre aj ostatné informácie a potom využijem na nákup príhodný čas. Veľa nakupujem cez internet a prakticky každý eshop má kolónku na zľavový kód pri uzatváraní nákupu. Prečo to teda nevyužiť, však?

Aká by to ale bola úspora, keby som pol dňa zháňal promo kód na nákup za pár desiatok eur? Využite kuponovnik.sk, službu, kde na jednom mieste nájdete zľavové kódy veľa obchodov na veľké množstvo tovarov. Teraz je tam okolo tisíc zliav, ak máte vyhliadnutý nejaký výrobok alebo sa chystáte nakupovať v konkrétnom obchode, určite sa pozrite, či si nejaká zľava pre vás tam nenájde.

Niektoré podobné služby po vás chcú registráciu a potom vašu emailovú schránku bombardujú zoznamom zliav, ktoré vás už nezaujímajú. Na tomto webe sa registrovať nemusíte. Jednoducho prídete, zoberiete si svoju zľavu na to, čo sami chcete a kupóny zapíšete do kolonky v shope. Web so zľavami je prehľadný a je responzívny, teda uspôsobený na prezeranie aj na mobilných telefónoch. To pre prípad, že sa k nákupu rozhodnete spontánne. Nemusíte netrpezlivo uháňať domov k svojmu počítaču, nákup zrealizujete smartfónom aj z kaviarne. Vyberiete si svoj tovar, vyzdvihnite si svoju zľavu a po nákupe spokojne dopijete svoju kávu. Kuriér vám balíček doručí nasledujúci deň a akciový tovar vám ušetrí peniaze. Na ďalšiu návštevu kaviarne alebo na ďalší nákup. Je to len na vás.

Ja mám v nákupoch po sviatkoch jasno. Vlastne po celý rok využívam zľavové kódy. A ako ste na tom so zľavami vy?

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.