web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Najkvalitnejšie tonery, ktoré môžete mať aj vy

Autor: admin - okt• 25•2018

Občas sa nám stáva, že keď potrebujeme niečo vytlačiť, tlačiareň nám nejde práve kvôli vyschnutým tonerom. Nekvalitné a príliš lacné tonery môžu výrazne uškodiť vašej značkovej tlačiarni, preto vám neodporúčame kupovať tonery od neoverených predajcov. Vedeli ste, že tonerový prášok v lacných toneroch môže byť pre naše zdravie nebezpečný?

Originálne tonery

Najkvalitnejšie tonery nájdete jednoznačne v ponuke originálnych tonerov. Tieto tonery totiž vyrábajú a vo väčšine prípadov aj predávajú výrobcovia značkových tlačiarní. Ak sa teda rozhodnete pre kvalitnú tlačiareň značky HP, budete aj potrebovať nové cartridge HP.

Pri originálnych toneroch ale počítajte s vyššími cenami. Originálne značkové tonery sú najkvalitnejšie zo všetkých predávaných tonerov, preto ak vám záleží na kvalite tlače a chcete svojej tlačiarni dopriať kvalitné tonery, rozhodnite sa pre originálne.

Kompatibilné tonery

Sú to tonery, ktoré sú kvalitou veľmi podobné práve tým originálnym, len s tým rozdielom, že sú výrazne lacnejšie. Kompatibilné tonery patria k tým najpredávanejším tonerom. Sú vhodné pre každého, najmä však pre domáce tlačiarne, ktoré nepotrebujú originálne tonery.

Ak hľadáte tonery Samsung, hľadajte ich v ponuke kompatibilných. Nezaskočia vás vysoké ceny ako pri originálnych toneroch.

Do domácich tlačiarní sú vhodné aj tonery, ktoré nájdete v kategórii repasované tonery. Ak ste sa s takýmito tonermi ešte nestretli a chcete ušetriť peniaze, pravdepodobne vám prídu ešte výhodnejšie ako tie kompatibilné. Sú zo všetkých najlacnejšie, no kvalitou ich nikdy nemôžete prirovnávať k tým originálnym. Odporúčame ich najmä do domácich tlačiarní, kde je potrebné občasné tlačenie nejakých dokumentov – faktúru za energie, školské práce detí atď.

Ak chcete kvalitné tonery do vašej tlačiarne, skúste web stránku tonerpartner.sk. Ponúknu vám tie najkvalitnejšie tonery rôznych značiek, samozrejme za prijateľné ceny.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.