web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Je riešením pôžička pred výplatou?

Autor: admin - apr• 13•2013

Každému sa môže stať, že mu občas chýbajú peniaze. A ani to nemusí byť vlastnou vinou či zlým hospodárením. Stačí, že zamestnávateľ, v rozpore s pracovnou zmluvou a v rozpore so zákonom, nevyplatí včas mzdu, ktorú ste si poctivo odpracovali. A pôžička pred výplatou môže byť jedným z riešení.

Nie každý má to šťastie, že má istotu v termíne výplaty v práci. Sú firmy, ktoré platia nepravidelne, nejaký termín splatnosti im nič nehovorí. Ak však má človek pravidelné termíny splátok nájomného alebo hypotéky na byt, potrebuje mať istotu, že všetky splátky splatí včas. Na to he výhodné môcť si zobrať pôžičku pred výplatou. Splátka je zaplatená načas a po výplate pôžičku v pohode vrátite.

Môžete mať zamestnanie, kedy máte každý mesiac iný zárobok. Za minulý mesiac nízky, no tento mesiac naopak vysoké výkony. Viete, že na budúci mesiac bude vysoká výplata. No výhodný nákup sa ponúka už teraz. Opäť to môže vyriešiť pôžička pred výplatou. Výhodná kúpa vás neminie, rovnako ako pochvala od manželky.

Krátkodobá pôžička pred výplatou je spôsobom, ako si rýchlo a výhodne požičať na krátku dobu. Nie je vhodná ako dlhodobý úver, na to sú iné produkty, ale len na preklenutie krátkodobého nedostatku hotovosti.

Po registrácii na www.pozickomat.sk si sami vyberiete výšku pôžičky a počet dní do vrátenia. Hneď vidíte aj cenu za požičanie. Po pár minútach máte peniaze na svojom účte a môže sa venovať tomu, čo je pre vás dôležité.

Meškanie výplaty, nečakaný nedoplatok za elektrinu či plyn alebo pokazený domáci spotrebič. To môžu byť príčiny, pre ktoré si ľudia obľúbili pôžičku do výplaty. Každý môže mať svoje problémy a preto každý môže raz potrebovať využiť produkt s názvom „pôžička do výplaty“.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.