web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Zdravý vankúš

Autor: admin - feb• 19•2013

Zdravý vankúš Tiež sa ráno občas budíte so „zaseknutým krkom?“ Celý deň je potom nanič, nie len, že sa nemôžete obzrieť za peknou ženou, ale dokonca v aute máte problém pozrieť sa v križovatke, či máte zľava voľno a to už nie je sranda. Podstatou tohto problému sú platničky krčnej chrbtice a ich namáhanie nevhodným vankúšom.

Počas spánku môže naše telo nehybne ležať niekoľko hodín a ak nie je bolesť veľmi intenzívna, nezobudíme sa na ňu, zato chrbtica je namáhaná a výsledkom môže byť „seknutie“ a niekoľkodňová bolesť.

Jedného dňa toho bolo na mňa dosť a rozhodol som sa zakúpiť anatomicky tvarované vankúše do našej spálne. Vankúše svojím tvarom držia hlavu v správnej polohe ako pri spánku na chrbte, tak aj na boku a krčná chrbtice nie je namáhaná jej neprirodzenou polohou. Po pár dňoch spania na novom vankúši bolesti prešli a odvtedy sa už neobjavili. Ráno sa tak budím oddýchnutý, bez bolestí a v pohode. Odporúčam.

O kvalite spánku nerozhodujú len vankúše, ale aj matrace. Kto nevyskúšal, ťažko uverí, ako môže výmena „obyčajného“ matraca za moderný a kvalitný zmeniť kvalitu spánku. V eshope prespanok.sk si určite vyberiete. A nie len vankúše a matrace, ale aj postele z masívu, rošty do postelí či lôžkoviny.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.