web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Zdravotné stoličky

Autor: admin - feb• 27•2013

Zdravotné stoličky Často pracujete s počítačom alebo sedíte za písacím stolom? A nie len v práci, ale aj doma? Iste vám často bolí chrbát. Mne sa priznávať nemusíte, ani kolegom v práci. Priznajte si to sebe a kúpte si zdravotné stoličky, aby vás chrbát bolieť prestal a mohli ste zdravo žiť.

Do pohodlnej stoličky sa človek usadí a uvoľní, oddýchne. A to je ten problém. Oddych je to možno pre svaly, uvoľnenie pre človeka, ale len na chvíľu. Stavce chrbtice sa po uvoľnení svalov oprú do platničiek, tie začnú tlačiť na nervové cesty a svaly a bolesť chrbta je tu, ani sa nenazdáte. Kto zažil, dá mi za pravdu.

Práve pre odstránenie tohto problému sa predávajú zdravotné stoličky SpinaliS. Disponujú pružne, ale pevne umiestneným sedákom, ktorý núti svaly chrbta aj brušné neustále pracovať, tým sa spevňovať a držať stavce chrbtice vzpriamené a čo najmenej tlačiť na platničky a ich prostredníctvom na nervy. A oslobodia vás od bolesti chrbta, ktoré môžu byť neznesiteľné a nijaké krém z televíznej reklamy vás ich nezbaví.

Ergonomicky tvarované pevne uložené operadlo chrbty mu dá správnu oporu a výškovo nastaviteľný mechanizmu dovolí prispôsobiť zdravotné stoličky výške každej postavy a každého stola. Pre svoju funkciu boli zdravotné stoličky uznané ako zdravotná pomôcka. S nimi môžete pracovať nie len dlhšie, ale aj efektívnejšie, pretože vás zbavia bolestí a dovolia sa vám sústrediť na prácu.

Tieto zdravotné stoličky vás okamžite po sadnutí si nútia držať telo vzpriamené a prestanete sa hrbiť, ako na obyčajnej stoličke. A pretože počas celej doby sedenia vlastne posilňujete svalstvo chrbta aj brušné, ušetríte aj čas a peniaze za rehabilitačné cvičenia po práci.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.