web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kancelárske stoličky

Autor: admin - feb• 26•2013

Kancelárske stoličky Predpokladám, že kto sa živí lopatou, na tento blog asi často nezablúdi. S počítačom oveľa častejšie pracujú v práci a zabávajú sa doma ľudia, ako ja: kancelárske krysy, ako nás volá jeden môj kamoš od lopaty 😉 A v tej kancelárii strávime približne tretinu nášho produktívneho života. Preto nie je úplne jedno, na čom sedíme.

Nejedná sa úplne tak o nejaké osobné pohodlie. To, čo nám zabezpečujú kancelárske stoličky je skôr naše zdravie. Ja viem, mladí ľudia si to ani neuvedomujú a presedia hodiny a hodiny nepohnute za monitorom alebo za stolom nad papiermi. No čo sme starší, tak si uvedomujeme svoj chrbát a jeho bolesť a vyberáme si kancelárske stoličky, na ktorých sedieť budeme a ktorým sa radšej vyhneme.

Správne držanie tela a správna poloha chrbta zvlášť je dôležitá aj pre osobnú pohodu a pracovnú výkonnosť. Dobrý zamestnávateľ to vie a preto svojím pracovníkom zabezpečí kancelárske stoličky také, aby sa jeho ľuďom dobre pracovalo (pre neho). Avšak príliš pohodlné kancelárske stoličky s oporou chrbta môžu nakoniec viesť k ešte väčším problémom s bolesťami chrbta. Svaly totiž takto môžu ochabnúť.

Ale kancelárske stoličky SpinaliS sú postavené na úplne inej filozofii. Sedák na pružnej „nohe“ núti telo sediaceho človeka neustále napínať brušné a chrbtové svaly a tým spevňovať svoj trup. Ten potom nezaťažuje chrbticu a tá potom nebolí.

SpinaliS kancelárske stoličky vám nedovolia hrbiť sa za stolom a tým predídete mnohým zdravotným problémom a práca sa môže stať skutočne zaujímavou. Samozrejmosťou je výškové nastavenie podľa vašej postavy a aj keď pohyblivá opierka chrbáta je dostatočne pevnou oporou pre celé telo.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.