web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Server so zľavami

Autor: admin - máj• 04•2013

Ak často surfujete po webových stránkach, nemohli ste si nevšimnúť, tak ako ja, koľko reklamy je všade na rôzne zľavy. Obchodníci ich často využívajú na prilákanie návštevníkov. Nie inak je to aj s internetovými obchodníkmi. Tak som sa rozhodol, že sa na tie zľavy pozriem troška podrobnejšie.

V kamennom svete najčastejšie získate nejaký papierový kupón, s ktorým navštívite kamennú predajňu a pri nákupe predložíte zľavové kupóny a predavačka vám odráta buď presnú sumu alebo presné percento z nákupu.

Vo svete www stránok všetko funguje bez papiera. Stačí zľavový kód napríklad v emaile. Alebo zľavové kupóny uvedené na stránke ako odmena za nejakú činnosť. A nemusíte ani chodiť do nijakej predajne pre uplatnenie zľavy, stačí len na internetovú stránku predaja tovaru alebo služieb.

Lenže kde ich všetky hľadať? To bolo, aby na internete na to niečo nebolo!

Server so zľavovými kupónmi

Stránok, ponúkajúcich zľavy, je veľa. Aby sme sa nemuseli zdržiavať ich hľadaním a kontrolovaním, je tu http://zlavovykupon.net, najväčší slovenský katalóg zľavových kupónov. Ponúkne vám vyhľadávanie zliav podľa rôznych kritérií.

Hneď na titulnej stránke servera vidíte končiace akcie, ak nemáte radi pocit, že ste niečo premeškali. Kto dáva prednosť prehľadnému zobrazeniu podľa kategórií tovaru alebo služieb, tiež tu nájde túto možnosť. Pri každej téme hneď vidíte, koľko akcií práve prebieha aj počet už tých skončených. Celkove si tak viete urobiť obraz o tom, koľko zliav sa v skupine bežne vyskytuje, pre budúcnosť.

Ste priaznivcom konkrétnej značky? Potom vás iste zaujmú zľavy podľa obchodov. Abecedné zoradenie uľahčí vyhľadávanie a počet akcií je opäť príjemnou doplnkovou informáciou.

Niekoho môže potešiť zoradenie zliav podľa regiónov a miest, ak dáva prednosť osobnému odberu tovaru alebo využití služby. Pre masáže alebo návštevu kaderníčky určite nikto nebude cestovať cez pol Slovenska, služba sa na rozdiel od tovaru nedá poslať poštou.

Pre uplatnenie zľavy a nákup služby či tovaru je potrebné sa registrovať na webe a súčasne máte možnosť dostávať mailom týždenné prehľady o zľavách. Ak teda zľavy vyhľadávate čisto športovo alebo cielene za účelom ušetrenia peňazí, určite zlavovykupon.net vyskúšajte.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.