web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Realitná kancelária Lučenec

Autor: admin - apr• 24•2014

Občas ma tak napadne, či by už nebol čas zmeniť pôsobisko. Jednoducho zmeniť vzduch, ako sa hovorí a pokračovať v práci na inom mieste. Nepotrebujem znova začínať, len mám občas pocit, že by som chcel byť niekde inde. Niekedy by som dokonca chcel žiť v inej dobe ;), ale som realista, takže občas pokukujem po iných lokalitách Slovenska, zaujímam sa o súčasné pracovné možnosti v nich a tiež o potenciál rekreácie, teda aká je v okolí príroda. Ideálne by bolo asi spojiť tú rekreáciu s podnikaním, ale to by už bola rekreácia pre niekoho iného a robota pre mňa.

Spoza volantu ale človek vidí akurát tak cestu, hlavné ťahy v meste, prípadne parkoviská a motoresty. Ako to vyzerá kúsok ďalej, to už je mimo zorného uhla vodiča na služobke. Preto keď ma napadlo, že ako to asi je bývaním kúsok ďalej od mesta Lučenec, zobral som tablet a pozrel ponuku na webe, konkrétne miestneho realitného špecialistu, ktorým je realitná kancelária Lučenec. Zvedavý som bol na bývanie nie len v Lučenci, ale aj mimo mesta, na dedine. Keď totiž nemusíte pri svojej práci každý deň dochádzať k montážnej linke, tak je bývanie mimo mesta výhodou. Okrem čistejšieho vzduchu, menšieho zhonu máte aj viac priestoru pre seba k dispozícii.

Reality Exkluzív

Reality Exkluzív

Chalani dobre poznajú svoj región a aj ponuku domov aj bytov v ňom. Sám by som nemal šancu si tie voľné byty a domy vyhľadať po inzerátoch, sám si to všetko obehnúť a zisťovať, aké je to veľké a v akom stave.

Navyše, na webe sa dobre orientuje, ľahko sa vyhľadáva podľa rôznych kritérií. A čo človeka zaujme, to je cena. Lučenec je regionálne centrum, ale keďže celý región leží tak trochu bokom od hlavných tepien tohto štátu, tak sú tu ceny nehnuteľností výrazne nižšie, ako v priemyselných centrách Slovenska. Pritom sa tu práca zohnať dá.

Takže ak uvažujete tiež zmeniť vzduch, skúste Reality Exkluzív v Lučenci.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.