web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Prečo kúpiť matrace v akcii

Autor: admin - dec• 02•2015

matrace_medline-_trio Reklama na matrace sa vás netýka až do času, kedy sa ráno prvý raz zobudíte s boľavým chrbátom. Prvý raz vás to prekvapí, druhý raz sa čudujete a tretí raz si začínate zvykať. Len okolie si ťažko zvyká na to, že ste celý deň nevrlý, podráždený, pomalý a nevýkonný. Že to nie ste vy. Vtedy si uvedomíte faktor veku. Svojho veku, aj veku matraca, na ktorom každý deň spíte. Nastal čas problém riešiť.

Pretože tu nejde o boľavý chrbát. Hoci máme tendenciu tú bolesť podceňovať, myslieť si, že nás bolia svaly a že „to prejde“, že je to len z toho, ako sme včera ťahali ťažké škatule do pivnice. Iste, zvýšená fyzická námaha, na ktorú nie sme zvyknutí, nás môže poznamenať únavou a prípadne bolesťou. Ale boľavý chrbát ráno po prebudení je príznakom niečoho vážnejšieho. Je to znak opotrebovania našej chrbtice, ktorá si neoddýchne ani v noci, lebo leží na starom matraci, ktorý jej neposkytuje požadovanú oporu. Je načase priznať si pravdu a začať vážne rozmýšľať, že vymeníme matrace, akcia je správnou chvíľou vyskúšať zmenu, zmenu k lepšiemu.

Ak sa o matrace zaujímate po prvý raz, trochu vás môže zaskočiť široká ponuka rôznych druhov a názvov, ktorým na prvý raz možno ani nerozumiete. Lenivá pena, studená pena, molitanové matrace, pamäťová pena. Je načase si čosi o matracoch naštudovať a zmerať si svoju posteľ, aby ste sa zaujímali o ten správny rozmer. Potom vybavení informáciami o kvalite spánku a jeho dôležitosti pre telesný aj duševný oddych už nebude prekvapením žiadna akcia, matrace si vyskúšate a kúpite ten správny rozmer.

matrace-olivia-coolflex-400

Možno potrebujete všetko vidieť na vlastné oči, možno nakupujete radšej cez internet. Keď vojdete do predajne, tam sú všade samé matrace zľava aj sprava, matrace široké aj úzke, matrace vysoké a nízke. Keď však doma na svoju posteľ položíte nové matrace správnej výšky a správneho rozmeru, hneď druhé ráno sa zobudíte ako znovuzrodení. Potom pochopíte, že o kvalite spánku rozhoduje najmä to, na čom spíte.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.

One Comment

  1. Zdravie samo píše:
    Google Chrome 46.0.2490.86 Google Chrome 46.0.2490.86 Windows 7 x64 Edition Windows 7 x64 Edition

    Možno sa to nezdá, no matrac je veľmi dôležitý, preto sa oplatí doňho investovať.