web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kozmetika z prírody

Autor: admin - feb• 04•2014

odlicovacie-mlieko Hoci sa akokoľvek chlap snaží vyzerať drsne mužne a prirodzene, občas sa kontaktu s kozmetikou nevyhne. Minimálne vtedy, keď pobozká krásnu ženu. A či už je to krém, ktorý potom musí prácne dávať dole zo skiel okuliarov, alebo je to zaujímavá vôňa, začne sa nevdojak zaujímať, akú že to kozmetiku používa ona dáma. Najmä ak ho zaujíma aj nasledujúce stretnutie s ňou 😉

Naozaj široký kontakt s kozmetikou ale nastáva v spoločnej kúpeľni. Kým chlapovi stačí mydlo, šampón na vlasy a pena na holenie (no dobre, je tam aj voda po holení a nápadne nenápadný deodorant), tak partnerka obsadí podstatne väčšiu časť políc v kúpeľni vecami a prípravkami, o ktorých dovtedy chlap nemal ani tušenie, že existujú.

A tak sa môže pri exkurzii v donedávna vlastnej kúpeľni dozvedieť, že okrem modrého krému „jeden pre všetkých“ a indulony existuje aj bio kozmetika. S biopalivami sa už stretol, veď tankovať treba zatiaľ každé auto. No ale musíte uznať, že muža môže len tešiť, že to, čo vidí pri pohľade na ženu je prírodná kozmetika na tvári peknej ženy. Predsa len to nie je žiadna umelina, teda by mu mohla vydržať 😉

bio-kokosovy-olej

Treba ale povedať, že prírodná kozmetika to nie je len nejaká bylinka zo záhrady, čím sa nechcem byliniek nijako dotknúť. Svojimi časťami účinkujú na mnohé neduhy a majú zväčša zdravotné použitie. No naše ženy z mne neznámych dôvodov uprednostňujú exotiku. Tým, nemyslím černochov, ale exotické krajiny, exotické dovolenky, exotické ovocie. Taký kokos je priam univerzálna exotika. Kokosový olej sa používa nie len v kuchyni, ale aj prírodná kozmetika je ho plná.

A vedeli ste, že krém obsahujúci argánový olej sa vyrába v doch druhoch? Nie, nebalí sa ako veľký a malý. Vyrába sa ako denný krém a nočný krém. Takže ak ste videli svoju polovičku, ako sa večer v kúpeľni odličuje a dáva dole zo svojej peknej tváre prírodnú kozmetiku na deň, tak vedzte, žena noc si dáva inú. Tiež máte občas pocit, že tie naše ženy sú pekné masky?

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.