web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Osobný blog opäť presťahovaný

Autor: admin - jún• 01•2014

Zdá sa vám, že som už o sťahovaní blogu písal? Tak sa vám to len nezdá, skutočne to tak bolo. Ani nie pred polrokom. Ak máte pocit, že nie som spokojný so žiadnym hostingom, alebo že môj web žerie zdroje, kam sa pozriem, tak vedzte, že ste úplne vedľa. Dôvody sťahovania webu sú úplne, ale úplne iné.

Pred pol rokom som sťahoval tento blog z iného hostingu preto, že výkon hostingu nestačil ani priemernej záťaži pri malej návštevnosti.

Nový domov našiel blog u firmy Websupport, konkrétne na custom hostingu, ktorý umožňuje nastaviť si potrebné miesto pre každý web a platiť len za to, čo skutočne využívate. Nechcete emaily? Tak ich neplatíte. Stačí vám jedna databáza? Neplaťte za balík desiatich. Jediné obmedzenie tohto hostingu je, že je len pre jednu doménu. Zase sa dá nastaviť zaujímavá cena za hosting, najmä ak váš web nepotrebuje veľa ftp priestoru na ukladanie súborov.

Druhou variantou je Multihosting, ktorý v sebe kombinuje hosting pre desať domén a neobmedzený priestor. Pravda, za trošku vyššiu cenu, najmä pre malé weby. Ale v podstate je jedno, či platíte desať relatívne malých hostingov, alebo jeden neobmedzený multihosting.

No ale to by nebol Websupport, aby neprišiel s nejakou novinkou pre svojich zákazníkov. Tentoraz to je The Hosting. Hosting s obmedzeným priestorom a s neobmedzeným počtom domén. Obmedzený priestor znamená, že nikto nelimituje počet emailov, ktoré k jednotlivým doménam využívate, ani počet databáz. Neexistujú nijaké balíky, ktoré vás nútia prejsť na drahší balík len preto, že vám jeden z parametrov súčasného balíka prestal stačiť pri prevádzke vášho webu. Jediné, čo je rozhodujúce, je celkový priestor, ktoré súbory, emaily a databázy na diskoch zaberajú. Pritom veľkosť priestoru si určujete, a aj platíte, sami. Potrebujete 500 megabajtov? Môžete ich mať. Potrebujete 20 gigabajtov pre veľkú databázu? Objednajte a zaplaťte a máte to mať. Pritom všetko za veľmi príjemnú cenu.

No povedzte, mohol som takej ponuke odolať? Objednal som si jeden The Hosting a presťahoval som naň zatiaľ sedem webov, ktoré som plánoval previesť budúci mesiac na nový Multihosting. A ešte aj ušetril. Možno na novú doménu pre nový blog 😉

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.

One Comment

  1. WebSupport píše:
    Google Chrome 35.0.1916.114 Google Chrome 35.0.1916.114 Mac OS X  10.9.2 Mac OS X 10.9.2

    Ďakujeme za dôveru a fajnú recenzku 🙂