web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kde zohnať privat spoločníčku

Autor: admin - máj• 31•2017

Sú situácie, do ktorých sa v živote nedostanete. A keď sa raz predsa pritrafia, neskúsený človek môže byť zaskočený. No ale na každý problém existuje riešenie a keď neviete, v najhoršom vám poradia kamaráti. Alebo sa zveria so svojou skúsenosťou. Ako nedávno, pomôžeme si textom piesne Roba Grigorova, náš spolužiak Edo, ktorý krízu stredného veku vyriešil rozvodom. No bez žien ostať nechcel.

Kto by aj chcel, keď je zdravý a normálny. Pôvodne som sa s kamošom bavil na inú tému, potreboval som radu z jeho fachu, no ale keď sme vyriešili môj technický problém, prešla reč na naše spoločné hobby a od toho bol len kúsok k téme čo s voľným večerom. Kamošova teraz už bývalá žena sa odsťahovala do rodiska na opačný koniec republiky (chvala bohu, ja by som nechcel stretávať bývalú manželku každý deň v meste) a bolo treba vyriešiť niekoľko základných problémov.

Varenie. Každý chlap zvládne praženicu, špagety a čaj. A v lete grilovačku. Na ostatné komplikovanejšie jedlá tu máme reštaurácie, ktoré okrem obedov ponúknu aj večeru, keď človek nechce ostať na chlebe a saláme.

Upratovanie. Keď nenarobíte bordel, nemáte čo upratovať. No sem tam treba aj pozmývať či oprať. A samozrejme ožehliť, lebo automatické práčky a sušičky už vymysleli, len žehličky ešte nie. Aj na to existujú upratovacie firmy. Kto by si ale myslel, že poskytujú aj iné „možnosti“ a „služby“, mal by zaloviť v iných vodách.

Večer v posteli. Tráviť ho s knihou je staromódne, s telkou nudné. Nechcel som sa na to pýtať, no Edo sa zrejme chcel pochváliť, ako všetko dobre zvládol. Sám začal s tým, že hľadať si narýchlo nejakú babu v meste, kde žije, nechcel. Využil sex inzeráty a vybral si babu na pohľad peknú, mladú, štíhlu, s veľkými prsiami, v meste dosť ďaleko na to, aby tam stretol niekoho známeho, ale dosť blízko na to, aby tam bol autom za chvíľu. Po telefóne sa s kočkou dohodli na tom, čo by chcel, koľko to bude stáť aj kedy sa stretnú.

žena v posteli

Ja som len mlčky počúval (možno s otvorenými ústami), ale kamoš sa tváril, že je to normálna vec. A sex inzercia je normálna vec. Na jednej strane je záujem stráviť čas s príjemnou a šikovnou ženou, na druhej sú tu ženy, čo dobre vyzerajú, majú čas aj chuť na sex, ale nechcú tráviť zvyšný čas praním ponožiek a varením v kuchyni. A môj kamoš sa vyjadril jasne, že nateraz nemá záujem o trvalý vzťah, no stále má záujem občas pomilovať mladú peknú kočku. A mladá krásna milenka je najlepšie afrodiziakum. A zrejme aj liek na krízu stredného veku. Takže sex inzeráty sú najlepším riešením. Človek sa vyhne trapasu, keď sa pokúša v bare zbaliť ženu, ktorá má trvalý vzťah s inou ženou alebo iným problémom. Tu je všetko dopredu jasné. Diskrétne a mimo domova si chlap vyrieši svoje záležitosti a doma sa môže venovať svojej práci či prerábke bytu.

Od svojho spolužiaka som teda odchádzal nielen s radou, po ktorú som si prišiel, ale dozvedel som sa aj nové informácie. Človek nikdy nevie, kedy sa mu budú hodiť.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.