web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ja nie som Kotleba

Autor: admin - dec• 18•2013

Na úvod chcem naozaj zdôrazniť, že nie som Ing. Marian Kotleba a ani som sa zaň nikdy nevydával. Nedávno som som napísal niekoľko článkov, v ktorých som Mariana Kotlebu spomínal, najmä v súvislosti v voľbami poslancov a predsedu Banskobystrického samosprávneho kraja. A prečo to píšem?

Prvé kolo volieb bolo veľkým prekvapením, keď Marian Kotleba postúpil do druhého kola. Kto však sledoval jeho volebnú kampaň a najmä vystúpenia v televízii, muselo mu byť jasné niekoľko vecí. Po prvé: Iba traja kandidáti majú šajn o tom, ako funguje kraj a ako fungujú zákony, ktoré upravujú prácu VÚC. Zvyšných sedem ľudí tam bolo len kvôli divadielku demokracie a možno pre pestovanie si svojho ega za peniaze sponzorov. Takže trio Kaník – Kotleba – Maňka bolo jasné, otázka bola, komu ostane v rukách Čierny Peter. A spôsob vedenia kampane aj politická minulosť Kaníka ho pochovala. A po druhé: Kotleba nie je žiadny extrémista, hoci sa ho mainstreamové média (na objednávku koho?) snažili dlhé roky takto vykresľovať. Zrejem sa ho reálne báli, tak ho chceli dehonestovať.

Druhé kolo krajských volieb mohlo byť prekvapením iba pre zaslepených, ktorí nevideli realitu. Alebo ktorí uverili vlastným klamstvám verejnosti. Nakoniec museli posunúť úvodné zasadnutie krajského parlamentu o niekoľko týždňov, lebo na to, že im niekto začne pozerať na prsty a občas po nich aj klepať, neboli pripravení.

V každom prípade Marian Kotleba bol právoplatne zvolený za župana a bol ním aj vyhlásený. A mne začali chodiť emaily, v ktorých ste sa na mňa začali obracať so žiadosťami o schôdzku ohľadne závažných informácií alebo ste mi posielali žiadosti o zamestnanie, oslovujúc ma „pán Kotleba“.

Ja nie som Marian Kotleba, nie som s ním ani v osobnom ani v pracovnom kontakte, takže vám nemôžem ani len sprostredkovať kontakt na pána župana. Teší ma vaša dôvera, ale obrátili ste sa na nesprávneho. Som len obyčajný chalan, dalo by sa povedať, chlapec z dediny, ktorý si len všíma veci okolo seba, nemá rád krivdu a klamstvo a nebojí sa to napísať. Ak svet vnímate rovnako, komentáre pod článkami sú vám otvorené.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.