web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Čo sú to superpotraviny

Autor: admin - dec• 28•2013

chlorella Ako mladí sme v študentskej jedálni často prekvapovali spolužiakov rôznofarebnými potravinami. Polievka ostrej červenej farby alebo malinovka sýtozeleného odtieňa vzbudzovali pozornosť. Vtedy sme si neuvedomovali, že takúto farbu majú veľmi často zdravé potraviny, tiež označované ako superpotraviny.

Asi najznámejší nápoj zelenej farby dneška je mladý jačmeň používaný na podporu trávenie, znižovanie prekyslenia organizmu a proti únave. Mladý jačmeň je predávaný ako prášok, koncentrát, z ktorého si rozpustením vo vode pripravíte osviežujúci a omladzujúci nápoj. A pretože je vyrobený z čisto prírodných surovín, neobsahuje žiadnu chémiu ani dodatočné farbivá, tak je takej charakteristicky sýtej zelenej farby.

Mladý jačmeň, tak ako ako aj Chlorella (sladkovodná riasa) či Goji alebo iné superpotraviny, nie sú liekom, preto na rozdiel od nich nepôsobia lokálne na určitú časť tela či konkrétne bunky, ale pôsobia celistvo na celé telo.

Superpotraviny ponúkajú mnohé firmy a často distribuujú svoje produkty systémom multi-level marketingu, čo by sme v podstate mohli preložiť, ako otravovanie svojich priateľov a príbuzných. Na rozdiel od nich www.puntura.cz je regulérnym eshopom s ponukou vysokokvalitných produktov pre zdravie tela a posilňovanie imunity, dostupné každému za rozumnú cenu.

Spoločnosť sa na trhu profiluje ako prémiový dodávateľ špičkových produktov a zavádza pojem health culture – kultúra zdravia. Svojimi produktami pomáha detoxikovať organizmus, zaťažovaný modernými priemyselnými potravinami, preplnených chémiou a udržiavať ľudské telo zdravé a vitálne. Najkvalitnejšie superpotraviny na trhu prospejú aj vášmu telu a vášmu zdraviu a s ich pomocou ušetríte nie len čas u lekára, ale aj peniaze za lieky v lekárňach. Správna výživa doplnená superpotravinami ako Goji, Chlorella, alebo arganový olej vám pomôže aj vo vyššom veku byť čulým a zdravým.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.