web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ako obsadiť Seznam.cz

Autor: admin - dec• 19•2013

Nie, nebojte sa, neblíži sa revolúcia ani povstanie, nebudem dávať návod, ako zobrať budovu Seznam.cz útokom, ako rozhlas v štyridsiatompiatom. Chcem len napísať, ako sa mi podarilo za pár týždňov takmer kompletne obsadiť všetky pozície na vybrané kľúčové slovo vo výpise vyhľadávania na seznam.cz

Čo je to spam, to vie hádam každý. Nevyžiadaná pošta sa šíri internetom ako lavína a mailové servery poskytovateľov pripojenia, rovnako ako hostingov, majú čo robiť, aby ich zachytili čo najviac a aj tak nejaký takmer každý deň prekĺzne až do našich mailových programov. Snažia sa všelijakými trikmi a poukazovaním na naše slabé stránky a možné (zdravotné) problémy vytiahnuť z nás naše poctivo zarobené peniaze, aby ich zarobili oni.

Takže som na web, ktorý je o takýchto mailoch, napísal článok o spame, ktorý ponúkal zázračný prípravok na chudnutie Ciblaction. Keď som o ňom hľadal informácie, tak na seznam.cz bolo asi päť záznamov, všetky až na jeden ukazovali na maďarskú stránku, ktorá figurovala aj v spomínanom spame, predávajúci Ciblaction.

O niekoľko dní sa enormne zvýšil prístup na stránku, ktorú som napísal. Neviem, či ľudia tiež hľadali informácie o odosielateľovi spamu, či ich zaujímali informácie o prípravku Ciblaction alebo si chceli Ciblaction kúpiť. A o tomto ani nechcenom úspechu som napísal aj na tento blog. Kto ste to nečítali, tak citujem zo spamu:

Kapsľa CIBLACTION A37 je citlivá na hormóny a pôsobí na lipolýzu. Sústreďuje sa na 11 strategických bodov (proti ’’uskladnenému’’ tuku). Pôsobí po dobu 24 hodín a plnou rýchlosťou rozpustí tuk tam, kde to je potreba. V pase, na pažiach, stehnách, zadku. S Ciblaction A37 je schudnutie 7 kilogramov za 7 dní detskou hračkou. Ktokoľvek je toho schopný. Je známe, že v Spojených štátoch aj ľuďom s najväčšou nadváhou, ktorí mali viac ako 300 kg nadváhu, poklesla chuť do jedla, a po nadváhe, celulitíde alebo tehotenských striích nie sú ani stopy!

Ciblaction

Prečo vlastne píšem o Ciblaction prípravku zas? Pravidelne kontrolujem návštevnosť svojich stránok. A dozvedám sa zaujímavé informácie. A keď som skontroloval na stránke seznam.cz, ako si stojím na slovo ciblaction, skoro som spadol zo stoličky. Celkom šesť strán, šesťdesiat výsledkov vyhľadávania a okrem tých maďarov a zo dve české stránky, všetky ostatné pozície vyhľadávania na slovo Ciblaction obsadili obe moje stránky!

Vlastne som svojimi dvoma webmi kompletne obsadil seznam.cz 😀 Predajca prípravku na chudnutie sa môže ísť zakopať, takto sa robí obsahový marketing!

Na googli je podstatne väčšia tlačenica, 1380 výsledkov, ale aj tak som na slovenskom googli na prvej strane 😉 a mám aj ďalšie pozície. Ak si vyfiltrujete len slovenské stránky v googli, opäť dominujem. Predávajúci by mi mal začať platiť, ak chce svoj produkt na Slovensku predávať 😉

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.