web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Čína spálila 3 americké dodávky geneticky modifikovanej kukurice

Autor: admin - jún• 03•2013
Anthony Gucciardi( viac o autorovi > )

Čína zničila celkovo najmenej tri dodávky geneticky upravenej kukurice majúcej pôvod v Spojených štátoch, čo je krok, ktorý odráža spôsob, akým Maďarsko nedávno zlikvidovalo mnoho hektárov GMO kukurice Monsanto . Je dosť zaujímavé, že autorov článok o tejto záležitosti sa stal v posledných rokoch na internete široko zdieľaným, vďaka rastúcemu počtu jedincov, ktorí podporujú likvidácii GMO plodín na celom svete.

A mám podozrenie, že tento krok Číny sa stretne s podobnými ováciami, pretože predstavuje priamy vzdor proti Monsanto – spoločnosti, ktorá je, doslova, financovaná vašimi daňami a je priamo propagovaná americkým ministerstvom zahraničia. Dokonca aj Reuters a ďalšie o tomto informovali, a novinári boli úplne šokovaní, keď sa tieto správy dostali von. Realita vysvetľuje nielen, prečo americká vláda naďalej schvaľuje a priamo podporuje GMO plodiny Monsanto, napriek tomu, že sú spájané s radom závažných ochorení, ale tiež to vysvetľuje, prečo USA vyhrážali „ obchodnými vojnami vojenského štýlu “ proti tým, ktorí sa proti Monsanto stavia.

Stáva sa čoraz jasnejším, že hlavné spojky Monsanto vo vláde, ako šéf FDA Michael Taylor, križiackemu ťahanie GMO plodín napomáhajú spôsoby, ktoré prekvapujú dokonca aj mňa.

A možno najzaujímavejšie na tejto situácii je, že Čína v podstate konala proti USA tým, že zničila tieto plodiny – plodiny, ktoré USA vnucujú krajinám a trestajú tých, ktoré Monsanto vzdorujú. Je to zrejme viac protiamerický krok, ako vyslanie námorné bojové lode bližšie k americkej pevnine! Ukazuje na skutočné priority mnohých amerických predstaviteľov, ktorí sa o verejné zdravie príliš nestarajú, ak to stojí v ceste megalomanské expanzii.

Bez ohľadu na to, prečo vôbec Číňania tieto zásielky zničili, keď sa to považuje za tvrdý zákrok proti GMO plodinám, ktoré ani nezodpovedajú základným schvaľovacím protokolom, môžete očakávať, že americkí predstavitelia (obzvlášť indivídua z ministerstva zahraničia) budú za Monsanto robiť veľký rozruch. Ako bolo podrobne popísané na internetovej stránke GMWatch, a informoval o tom, Sayer Ji z GreenMedInfo :

Zákon hovorí, že (čínske) ministerstvo poľnohospodárstva musí požadovať testy na bezpečnosť pre životné prostredie a na potravinovú bezpečnosť, vykonané čínskymi inštitúciami, aby sa overili údaje poskytnuté vývojára osiva. Všetky tieto dokumenty musia posúdiť Národný výbor pre biologickú bezpečnosť, než možno udeliť bezpečnostný certifikát. Avšak tieto zásielky americkej kukurice zodpovedajúce bezpečnostné certifikáty a schvaľovacie dokumenty nemali.

Keď dokonca aj Čína je ochotná likvidovať GMO Monsanto, vieme, že je niečo s predstaviteľmi v USA, ktorí nečinne sedia, keď milióny ľudí denne konzumujú Roundup promořené GMO potraviny Monsanta, v neporiadku. Vďaka bohu sa jedná s rastúcou rýchlosťou. Je tu pochod proti Monsanto, ktorý sa koná iba za dva dni ( pochod sa už konal, článok je z 23.5. Poznámka editora ), a máme väčšiu podporu, než kedykoľvek predtým, u odhaľovanie skorumpovaných GMO výrobcov a GMO zamorenie.

China Incinerates 3 US Shipments of Genetically Modified Corn vyšiel 23. mája 2013 na naturalsociety.com. Preklad Zvědavec.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.