web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Zľavy výhodné pre vás

Autor: admin - júl• 22•2015

Že cena výrobku alebo služby sa stáva jedným z hlavných kritérií sme si už zvykli. Už dávno neplatí jednotná cenová úroveň pre celé Slovensko. Jednak má každý predajca inú cenovú a obchodnú politiku, jednak tiež každý predáva iné počty a s tým súvisia aj jeho náklady na logistiku a samotný predaj. A zľava na produkt je nástrojom obchodníka, ako prilákať nových zákazníkov alebo zvýšiť obrat konkrétneho produktu. Tak to využime pre seba!

V podstate nás nemusí zaujímať, z akého dôvodu ten-ktorý obchodník poskytuje zľavu na tovar, čo má v ponuke. Možno v očakávaní veľkého záujmu objednal väčšie zásoby, než je schopný predať. A možno už len dopredáva posledné kusy a nechce, aby mu zavadzali na sklade. Alebo sa blíži koniec sezóny a treba uvoľniť miesto aj peniaze pre nové zásoby iného druhu tovaru.

Pokiaľ vidím v ponuke vec, o ktorej si už dlhšie myslím, že by sa mi hodila, len čakám na výhodnú cenu, tak potom sú lacné nákupy na internete tým správnym spôsobom, ako nakúpiť a ušetriť. Zákazníci vedia, že v zľave sú prvotriedne tovary v originálnom balení a predajcovia vedia, že zľavové kupóny sú pre sporovlivých nakupujúcich tým správnym spúšťacím signálom.

Na rozdiel od papierových letákov v schránke nemusím študovať množstvo ponúk a potom obiehať viacero obchodov v meste. Nazriem na stránku, ktorá zhromažďuje zľavové kódy od rôznych internetových predajcov a hneď vidím dve veci. Či je zľavový kupón na sumu alebo na percento z predaja a súčasne dokedy je kupón platný. Nemusím ho zháňať na poslednú chvíľu, keď dorazí výplata na účet. Kupón si v pohode zaregistrujem pre seba vtedy, keď mám čas a keď sú prachy na mojom účte cez počítač objednám u vybraného predajcu, pri nákupnom procese vložím kód zľavového kupónu a hotovo. Stačí dočkať kuriéra, ktorý mi na druhý alebo tretí deň zazvoní na mobil, že má pre mňa zásielku.

Keď dávajú zľavu, tak ber, využito to pre seba.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.