web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Zistenie majiteľa čísla telefónu

Autor: admin - okt• 28•2016

emotion Zmeškaných hovorov môžete mať niekoľko za deň. Či už úmyselných podvodných, alebo jednoducho preto, že nemáte čas či možnosť zdvihnúť telefón. Zmeškané hovory evidujú nie len mobily, ale aj niektoré prístroje pevnej linky. A je dobré vedieť, kto nám volal skôr, než sa rozhodneme na to číslo zavolať späť. Práve kvôli riziku podvodov alebo aby sme nevolali obchodníkovi, ktorý nám chce predať „teplú vodu“.

My, čo vieme dobre robiť s internetom a dobre si rozumieme s vyhľadávačmi, to máme celkom jednoduché. Neznáme číslo vieme priradiť k používateľovi či firme dosť rýchlo a hneď je nám jasné, komu patrí telefónne číslo. No priznajme si, a vieme to aj podľa našich kolegov a známych, nie každý ovláda počítač a internet s takou ľahkosťou. A ani my nesedíme pred počítačom celý deň, takže sú situácie, kedy nám naše znalosti nepomôžu. Sme niekde vonku, máme zmeškaný hovor a potrebujeme zistiť informácie o telefónnych číslach čo najskôr.

Čo môžeme robiť v takej situácii? Zavolať priateľovi na telefóne a internete, ale už vidím, ako bude nadšený, že musí nechať svoju prácu a hľadať pre nás nejaké číslo. Alebo môžeme zavolať na infolinku, veď od toho sú tu, aby nám pomáhali. Pekne sa s nami porozprávajú, kým nájdu požadované informácie k telefónnemu číslu. Má to ale nevýhodu. Toto rozprávanie zaplatíme a účet bude o to dlhší, o čo viac času strávime v družnom rozhovore.

call-center

Na úplne inom princípe funguje nová služba, ktorá nám nájde informácie o telefónnych číslach. Platíme len za dobrý výsledok. Síce dokážu vo svojom pracovnom čase vyhľadať informácie o požadovanom čísle do dvadsiatich minút, a priemerne to stíhajú aj za polovicu, ale to nás nemusí trápiť. Zaplatíme pomocou SMS len vtedy, keď informácie nájdu a my ich chceme. Informácia o nájdení príde emailom, spolu s inštrukciami o platbe. A platba pomocou SMS je najrýchlejším spôsobom pre malé platby. Rýchle, pohodlné, efektívne. Celé to stojí len euro sedemdesiat. Za to mi ten čas, ktorý by som musel venovať zisťovaniu, kto mi volal, naozaj nestojí.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.