web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ženy nie sú náročné. Treba ich len počúvať a s výberom darčeka nebudete mať problém

Autor: admin - aug• 24•2017

Keď má vaša partnerka sviatok, dlhšiu dobu premýšľate, čo by ste jej mohli kúpiť. Sú ale aj takí muži, ktorí riešia darček pre partnerku v deň jej narodenín. Prečo? Pretože zrejme zabudli a teraz v panike behajú medzi obchodmi a hľadajú ten najideálnejší.
 

Niekedy však stačí svoju partnerku počúvať. Možno ani nechce žiaden špeciálny luxusný dar určený len pre ňu. Možno túži po spoločnom zážitku, po spoločnej večeri v obľúbenej reštaurácii, po romantickej prechádzke v parku. Páni, veď počúvajte svoju partnerku! Ona vám možno sama povie, po čom túži. Ženy predsa nie sú náročné.

Šperkami ale rozhodne nič nepokazíte

Ako prvé vás pravdepodobne napadli šperky. Kľudne pri tomto nápade ostaňte. Každú ženu vedia potešiť šperky z diamantu – napríklad ľahko zapínateľné diamantové náušnice. Sú to síce o čosi drahšie darčeky, ale prečo svojej polovičke nedopriať?

Darčekový kôš

Ktorá žena nemiluje sladkosti, vínko a luxusné čokolády? Toto všetko môžete vidieť v darčekovom koši. Sú bohato naplnené, takže sa nemusíte obávať, že by ste svojej partnerke nedopriali pekný darček.

Výlet na vysnívané miesto

Ako partner veľmi dobre viete, aké miesta má rada vaša partnerka a kam už dlhšie túži ísť, lenže práca a povinnosti v domácnosti jej to neumožnili. Vymyslite pre partnerku takéto prekvapenie. Zajednajte ubytovanie, alebo sa len dohodnite, nech je na daný čas zbalená a že vyrážate na výlet. Miesto jej však neprezraďte.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.