web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Čo nás vie bežne rozladiť

Autor: admin - feb• 19•2017

Každý jeden z nás má problémy. Keď nie teraz, určite niekedy prídu. Problémy, s ktorými sa počas života potýkame, nás vedia rozladiť a pokaziť nám tak nejednu chvíľku. Čo nás ale vie najviac rozladiť? Napríklad toto.

Nedostatok spánku

Bez spánku nevieme plnohodnotne fungovať a preto sa niet čo čudovať, keď nám prasknú nervy a začneme sa správať zvláštne. Doba, ktorá je plná stresu, naháňania za financiami, nás pripravuje o chvíle, ktoré trávime v posteli a relaxujeme. Doba, koľko by sme mali spávať, je rôzna, preto sa nikdy neriaďte tým, čo v médiach tvrdia odborníci. Každý organizmus je iný, preto by ste si mali odpozorovať, aká doba vyhovuje práve vám. Keď sa vám zrovna nebude dať zaspať, výjdite z postele, alebo si choďte vziať tabletky na spanie. V žiadnom prípade nepozerajte do steny, nechytajte do rúk mobil a nezapínajte televízor.

tabletky na spanie nespavost valemin

Rednúce vlasy

Korunou krásy sú nepochybne vlasy. Časom však o ne prichádzame. Niektorí v neskoršom veku a niektorí už v mladosti. Aby ste si zachovali krásne vlasy, je potrebné sa o ne dennodenne starať. Pravidelné umývanie, používanie kondicionérov a masírovanie vlasovej pokožky by ste určite nemali zanedbať. Keď vám však vekom začnú vlasy vypadávať, musíte sa s tým zmieriť. Skvelou záchranou je toppik na vlasy, ktorý dokonale zahustí vlasy a prekryje presvitajúcu pokožku.

Neustály zhon v práci

Práca nás síce živí, prináša nám však aj množstvo stresujúcich momentov, na ktoré by sme najradšej okamžite zabudli. Niet divu, že domov chodievame zničený, náladový a najradšej by sme hneď leteli na Sicíliu oddýchnuť si na pláž, popíjať drinky a jesť miestne špeciality. Nenechajte sa ovplyvniť a prežite pracovné dni bez najmenšej ujmy. Využite maximálne svoj voľný čas na regeneráciu a uvidíte, že do práce a z práce nebudete chodievať vyčerpaný.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.