web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Samostatné a nezávislé?

Autor: admin - júl• 11•2021

Sociálne siete o vás prezradia oveľa viac, ako si myslíte. Už len taká profilová fotka. Viete, koľké ženy sa prezentujú ako samostatné, nezávislé, slobodné a dravé? A potom sa pozriete na ich profilovú fotku…

Jeden dobrý bonmot hovorí, že za každým úspešným mužom stojí úspešná žena. Nedá sa nesúhlasiť, aspoň v mojom prípade je to tak a čo poznám kolegov a kamošov, bez tej ženy (nemusí to byť nutne manželka) by boli ničím. A nemusí sa jednať nutne o zlatokopku, ktorá každého muža maximálne využije, vyšťaví, uštve a vymení za nezodratý typ. Sú skrátka ženy, ktoré vedia svojich mužov motivovať aj podporiť a nejde im len o to jedno ani nerobia mužom slúžky.

Ale rozmýšľali ste niekedy, kto stojí za každou úspešnou ženou? Správne, často je to iná žena. Ale mne je to jedno, kto s kým spáva. Mne len vadí, že sa „výberové konania“ vyhodnocujú podľa toho, kto s kým spáva. A je mi jedno, či sa myslia muži alebo ženy v akejkoľvek kombinácii.

Ale analogicky za mnohými úspešnými ženami stojí nejaký muž. Však prečo nie. Mne na tom vadí len jedno, že sa to neprizná. Ale stačí pozrieť profilovú fotku takej „mladej, energickej, úspešnej a nezávislej“ ženy a hneď je jasno.

Alebo tým dávajú najavo, že sú tak odtrhnuté od skutočnej reality, že sú rady že už našli chlapa a že aj ony už konečne niekomu patria a nie sú po večeroch samé? Že sa ním musia pochváliť a oznámiť tak, že hoci sa hrajú na moderné tvrďasky, stále sú ženy so všetkým, čo k tomu patrí a bez ohľadu na mediálnu masáž stále platí rozdelenie mužského a ženského sveta? Hoci sú mnohí muži zženštelí (to je vina matiek, ako ich pre svoje dcéry vychovali) a mnohé ženy necitlivo tvrdé, nie je to všeobecné pravidlo.

A možno tomu celkom nerozumiem, som predsa len obyčajný chlapec z dediny.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.