web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Poriadok v garáži

Autor: admin - sep• 22•2013

police Pred rokmi som sa stal majiteľom garáže. Dostal som ju nie len s kľúčmi, ale aj s obsahom. Keďže tam nemám čo parkovať, nejak ma netrápilo, čo všetko v nej je. No prišiel čas poriadne v nej upratať. Prebrať, čo je na vyhodenie, čo sa dá predať a čo uložiť.

Staré pneumatiky z dávno predaného auta skončili na skládke odpadu, do zberne surovín „odcestovali“ dnes už nepotrebné kovové tyče a rúrky. Súčiastky na staré automobily našli svojich nových majiteľov. Po niekoľkých dňoch triedenia a upratovania garáž trocha prekukla a bolo načase urobiť poriadok v náradí a skrutkách s maticami.

Stará kuchynská linka, ktorá mala chrániť všetky potrebné aj nepotrebné veci, plnila úlohu úložných priestorov. Naproti nej boli drevené police na stenu. Všetko poznačené vekom, všetko zrelé na výmenu. Preto som spolu s kamarátom všetko preložil do plastových prepraviek a papierových kartónov a vyhodil to.

Na uvoľnené miesto prišiel modulárny policový systém. Kvalitné kovové stĺpiky a na nich police a tiež vaňové police na uloženie drobností. Pneumatiky, teda sezónne prezutie auta, má tiež svoj regal. Nech sa gumy neváľajú na zemi v prachu alebo opreté len tak o stenu. Majú svoje miesto, police ich chránia pred poškodením počas skladovania.

šuflíky Aj množstvo skrutiek, podložiek, matíc, závlačiek a iných drobností si našlo svoje miesto. Zvažoval som police na stenu, ale nakoniec som zvolil plastové boxy v stojane. Farebne aj veľkosťou rozlíšené škatuľky umožnia prehľadne skladovať všetok montážny materiál aj iné drobnosti a pritom môžem ľahko ktorúkoľvek z nich vybrať a po použití vrátiť späť. Takéto regále mi umožnia efektívne pracovať a nestrácať čas hľadaním, čo som kde dal.

Človek nemusí byť podnikateľ alebo vlastniť veľkosklad, aby si mohol vybrať vhodné regály. Policový systém http://regalsistem.sk je vhodný do každého priestoru, kde potrebujete niečo uložiť.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.