web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Prenájom kancelárií v Prahe

Autor: admin - jún• 12•2013

Prenájom kancelárií v Prahe Nie že by som chcel expandovať so svojou firmou na český trh a urobiť z nej globálneho hráča. Na to sa zatiaľ nechystám. No keď ma navštívil môj kamoš z Prahy, aby si tu s priateľkou na bicykli pár dní oddýchol od hektického života veľkomesta a pochválil sa mi svojím novým firemným sídlom, vyspovedal som ho.

Zaujímalo ma, ako je možné v takom veľkom meste tak rýchlo a ľahko nájsť výhodný prenájom kancelárií, veď to musí byť ako hľadať ihlu v kope sena aj pre domáceho. Iste, vo veľkom meste je veľa administratívnych budov, v nich na prenájom kancelárie, Praha je centrom štátu. Ale skombinovať dobrú polohu, primeranú veľkosť, dobrú dopravnú dostupnosť a možnosť parkovania autom pred alebo pod budovou a ku všetkému dostať dobrú cenu, to musí byť nadľudský výkon, nájsť takéto kancelárie na prenájom.

Kancelárie Praha

Vlastne ma ani neprekvapil, keď mi povedal, že sa obrátil na firmu, ktorá má prenájom kancelárií ako svoj biznis. Nie len, že majú svojich stálych obchodných partnerov, majiteľov objektov, v ktorých sú situované kancelárie, Praha je navyše dobre zmapovaná, čo sa týchto objektov týka. A tak nie je problém rýchlo nájsť potrebný počet a veľkosť miestností pre každého záujemcu podľa jeho požiadaviek.

Trochu som mu závidel po tej anabáze, ktorú som musel absolvovať ja, keď som hľadal dobrú adresu pre svoju firmu ja. Kancelárie na prenájom by tu boli, len niekedy boli malé, inokedy veľké, potom zas drahé alebo bez parkoviska.

Na webe spoločnosti PSN si prehľadne vyberiete po zadaní typu priestoru, jeho lokácie, cenového rozpätia. Uvidíte nie len popis a parametre ale aj fotografiu kancelárií na prenájom.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.