web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Bublinková fólia pre sťahovanie

Autor: admin - apr• 02•2013

Sťahujete sa a potrebujete svoje veci dostatočne dobre zabaliť, aby ste ich ochránili pred zničením alebo poškodením? Na tento účel vám môžeme odporučiť jedine bublinkovú fóliu, ktorá je ideálna pre balenie krehkých vecí. Jedná sa o fóliu, ktorú môžeme poznať napríklad pri rozbaľovaní elektrických spotrebičov. Jej jedinečnosť spočíva hlavne v tom, že je celá posiata drobnými, vzduchom plnenými bublinkami, ktoré pôsobia ako malé vankúšiky tlmiace pády a nárazy. Po obmotaní danej veci touto fóliou totiž vznikne ochranná mäkká vrstva okolo celej veci. V prípade pádu alebo nárazu táto vrstva utlmí ich zničujúce následky a veci sú tak v dokonalom bezpečí. Ochrannú vrstvu navyše môžete zväčšiť veľmi jednoducho. Stačí danú vec obmotať bublinkovou fóliou viackrát!

Zabudnite už na pokrčené noviny, ktoré vyplňujú miesto v kartónových krabiciach. Zabaľte svoje veci účinne a veľmi jednoducho. Bublinkovú fóliu si môžete zaobstarať z pohodlia vášho domova pomocou internetu. Kliknite si na stránky http://www.top-obaly.sk a vyberte si presne takú šírku, akú potrebujete. Bublinkové fólie sa totiž vyrábajú v rôznych baloch. Môžete si tak vybrať šírku fólie od dvadsať centimetrov až po rovné dva metre. S takou fóliou už dokážete ľahko zabaliť aj skutočne rozmerné veci.

Fólia sa vyrába z transparentného polyetylénu a vďaka svojej nízkej váhe sa perfektne hodí aj ako výplň balíkov, ktoré chcete poslať. Rozmery bubliniek sú vo väčšine prípadov jeden centimeter, no dá sa zakúpiť aj fólia, ktorej bublinky majú priemer aj 3 centimetre. Použitie tejto fólie je pri sťahovaní určite na mieste, pretože na zlých cestách auto často nabehne na nejaký výtlk a krehké veci sa tak môžu ihneď zničiť. Obaľte preto aj vy svoje veci touto skvelou fóliou a presťahujte sa bez zbytočných stresov. Pre sťahovanie nezabudnite použiť aj kartonové krabice, ktoré patria medzi najobľúbenejšie obaly. Ani tie zbytočne nezvyšujú hmotnosť vecí a čo je najpodstatnejšie, objednať si ich môžete na rovnakých stránkach ako bublinkovú fóliu. V e-shope top-obaly.sk navyše získate aj množstvo užitočného baliaceho príslušenstva a všetko za perfektné ceny.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.