web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Po dlhej dobe na rande

Autor: admin - mar• 03•2016

Nedávno mi volal môj blízky príbuzný a obrátil sa ku mne o radu. Je to už dosť dávno, čo sa rozišiel so svojou ženou a teraz ho čaká ťažká skúška. Rande so sympatickou mladou ženou. A keďže sa neuvidia po prvý raz, dá sa predpokladať, ako bude večer pokračovať po návšteve príjemnej reštaurácie. Starosti mu robí ten dlhý čas, ktorý uplynul od jeho poslednej aktivity takéhoto typu.

Chlap totiž pracuje, veľa a tvrdo. Takže sa nemôžem čudovať, že sa cíti unavený a občas aj vystresovaný. A stres zvyšuje aj blížiace sa stretnutie s novou láskou. Pýtal som sa ho, či má nejaký skutočný zdravotný problém a bol u lekára, alebo len obavy zo zlyhania. Fero mi odvetil, že nepociťuje zdravotné ťažkosti, u lekára nebol a rozhodne nemieni ho navštevovať s tým, že by chcel modrú alebo inú pilulku na dobré postavenie. Preto sa radšej obrátil na mňa, lebo vie, že som sčítaný a po internete behám každú chvíľu. Reku či mu neporadím 😉

Stres a únava môžu ovplyvniť nie len zdravotný stav, ale aj celkovú sexuálnu schopnosť a výkonnosť muža. Porucha erekcie máva fyziologické príčiny, kedy naozaj treba navštíviť lekára, ale sú prípady, kedy sa jedná len o drobný problémik a často je spôsobený práve prepracovanosťou v snahe zabezpečiť seba aj svoju rodinu či vyhovieť partnerke v jej nárokoch. Strach zo zlyhania v posteli je len poslednou kvapkou v tomto mori príčin.

Čo poradiť dobrému kamošovi na zlepšenie erekcie, ktorý nechce ísť k lekárovi? Lieky na predpis pri nesprávnom užití sú schopné „vyrobiť“ skutočný zdravotný problém. Našťastie sú tu aj prípravky na prírodnej báze, výživové doplnky. Obsahujú extrakty z bylín, kombinácie vitamínu E a aminokyselín a dokážu pomôcť aj mužom v staršom veku, ako napríklad Zerex. Ten sa predáva v troch verziách. Ferovi teraz pomôže Klasik Zerex na zlepšenie erekcie, stačí ho užiť hodinu pred očakávanou situáciou. Účinkuje jednorázovo, no zato okamžite.

zerex-extralong-balenia-ceny

K dispozícii je aj prevedenie Zerex Extralong, to pre prípad, že by sa prvé ľúbostné mesiace potreboval posilniť aj na dlhšiu dobu a obaja by mali záujem o oddialenie konca milostného aktu. No ak sa dlhotrvajúce vysoké pracovné nasadenie na Ferovi podpísalo dôraznejšie, bude lepšie začať užívať Zerex Ultragold, ktorý celkove zlepší stav a vitalitu organizmus a zlepšenie erekcie je jeho súčasťou. Užíva sa raz denne, najlepšie večer pred spaním a je vhodný nie len pre unavených, ale aj starších mužov.

Je fakt, že je zbytočné utekať s každou maličkosťou za doktorom, keď existujú stáročiami overené bylinné prípravky, k dostaniu aj bez receptu. Fera som ešte poprosil, aby mi o pár dní opäť zavolal. Podrobnosti ich spoločnej večere ma nezaujímajú, len jeho názor na Zerex. Čo keď mi opäť niekto zavolá, aby som mu poradil v jeho chúlostivej situácii? Chcem vedieť, že Zerex môžem odporučiť aj jemu.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.