web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Party života – party pri mori

Autor: admin - jan• 27•2016

zrce-beach Zdá sa vám zavčasu teraz pripravovať letnú dovolenku? Verte, že nie je lepší čas, ako začiatok roka. Ak čakáte, že sa vyskytne voľný čas a vy vyrazíte za oddychom, nikdy sa nedočkáte, vždy sa niečo dôležité nájde. Ak si ale v kalendári urobíte už teraz vo vybranom termíne červenou farbou poznámku „Dovolenka“, nič si nedáte do plánu do tohto termínu a strávite tieto dni na plný dúšok. Napríklad na párty na Jadrane.

Ležať desať dní na pláži a opekať sa na južnom slnku vás nebaví? Napriek tomu si more, slnko, vzduch a spoločnosť nechcete počas leta odoprieť? Tak vyskúšajte, čo je to party dovolenka a prežite vzrušujúce dni s partiou rovnako naladených a zábavy chtivých ľudí! A zábava začína už cestou! Skupina 200 ľudí je prepravovaná modernými klimatizovanými autobusmi a tak už cestou spoznávate šudí, s ktorými zažijete nezabudnuteľné chvíle na Zrce Beach, na lodi či v hoteloch a apartmánoch, ktoré sú zoskupené tak, aby skupina na party bývala spolu.

Zrce Beach party

Radi by ste pred zarezervovaním svojho termínu zábavy na Zrce Beach poznali skúsenosti iných? Dobrý nápad, viete do čoho idete, prečítajte si, ako zážitky s Party Kýbl hodnotia iní. Ako sa im páčilo v najlepších kluboch v Chorvátsku, ako sa zabavili na párty na lodi.

doprava

Party sprievodcovia pre vás pripravia vždy originálny a nezabudnuteľný vlastný program v klube, na pláži či na lodi. Celá skupina, ktorá prišla na pláž Zrce spolu sa spolu aj zabáva, no účasť na programe nie je povinná, ak by ste si našli niečo súkromnejšie 😉 O vašu zábavu sa starajú tí najlepší dídžeji sveta, prakticky v každom termíne party na Zrce je prítomná niektorá z hviezd, ktoré sa do klubov na pláži pravidelne vracajú.

Nebaví vás rodinná dovolenka pri Jadrane s váľaním sa na pláži, ako tulene? Prima dni pri mori strávte tak, ako žijete. Aktívne a vzrušujúco. Strávte najlepšiu párty svojho života s ľudmi, ako vy, zažite párty na Zrce Beach.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.