web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Financie na nete

Autor: admin - aug• 04•2013

Poznáte tento internetový vtip? Sedí chlapík pred počítačom surfuje po nete, keď tu zrazu vykríkne: „Dočerta, veď ja som závislý na internete!“ Po chvíli sa ale upokojí, otvorí nové okno browsera a hovorí: „Určite tu proti tomu dačo bude.“ Ale nie len na zdravotné problémy pomáha internet. Nájdete tu aj niečo na riešenie finančných záležitostí.

Je horúce leto a okrem toho, že baby vonku chodia netto, znamená to aj ďalšie veci. Minimálne to, že v suchom a horúcom počasí hrozí riziko požiarov a že letné búrky sprevádzajú blesky. A tie radi udierajú do domov a do elektrických vedení. A citlivá elektronika, počítače, televízory či iné sú na blesky citlivé. Vtedy človek ocení, že si môže na špecializovanej stránke Netfinancie vybrať pres svoj dom alebo byt najvýhodnejšie poistenie. Keď už to trafí, aby z toho netrafil človeka šľak.

Ale leto je aj čas dovoleniek. Nikto nikomu neželá nič zlé, ale aj pred cestou je dobré navštíviť stránku Netfinancie a predísť tak prípadným problémom s ochorením či nebodaj prevozom domov na Slovensko.

Keď skončí leto, všetci motoristi začnú riešiť každoročný kolotoč. Zákonnú poistku. Hoci správnejšie povinne zmluvné poistenie. Aj na to je tu Netfinancie internetová stránka. Aby ste uzavreli pre vás a vaše auto to najvýhodnejšie poistenie. Nech neplatíte zbytočne veľa a ušetríte. Či už máte auto nové alebo ojazdené, veľké alebo malé alebo šantíte na motorke, Netfinancie vám pomôžu nájsť to najvýhodnejšie riešenie pre vašu peňaženku.

Už na začiatku som vravel, že stačí otvoriť browser, lebo na to tu určite niečo bude 😉

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.