web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Letenky Nový Zéland

Autor: admin - júl• 16•2013

Sedím na izbe v penzióne, vonku horúco, vo vnútri horúco a najradšej by som bol niekde inde. Niekde, kde je chladno ako v klimatizovanej miestnosti, niekde, kde je sviežo a nádherná príroda, niekde, ako môj kamarát, ktorý na rybárskom člne brázdi vody fjordov v Nórsku.

Sedeli sme na jar nad jedným projektom pre zákazníka, riešili sme technické problémy a cez obedňajšiu pauzu mi líčil, ako opäť pôjde na sever. Doteraz vždy jazdil autom, ale z dvojtýždňovej dovolenky zabije niekoľko dní vestou. A tak si tento rok pozrel na nete letenky Norsko a rozhodol sa ušetriť čas leteckou prepravou tam aj späť. Ostane mu tak viac času na rybárčenie a na jeseň mi môže zas ukazovať fotografie svojich úlovkov.

V nádhernej prírode Nórska si kamarát oddýchne od každodenných povinností konateľa firmy a naberie nových síl do ďalšej práce. Na prenajatom rybárskom člne s partiou rovnako „postihnutých“ nachytajú pár trofejných kúskov, podebatujú o všeličom a vrátia sa späť do bežného života. A tak ako na dovolenku, tak aj domov poletí lietadlom, keď letenky Norsko sú tak dobre dostupné a zaplatiť za ne môže po objednaní cez internet z pohodlia domova viacerými druhmi bankových kariet.

Dostať pritom môžete letenku on-lien alebo poštou obdržíte letenku an hlavičkovom papieri. A na výber je niekoľko leteckých spoločností, takže rezervácia aj nákup letenky sú veľmi pohodlne.

Ponuku absolvovať podobný výlet budúci rok som dostal aj ja, ale mňa ryby ani rybárčenie neláka. Skôr som sa zaujímal o letenky Novy Zeland a možnosť obdivovať prírodu v podaní hôr a ciest plných zákrut, ideálnych pre jazdu motorkou. Lenže vziať si svoju motorku do lietadla a na dva týždne odcestovať na opačnú pologuľu nie je také jednoduché. Do úvahy teda prichádza pôžičovňa a celá dovolenka sa stáva organizačne náročnou záležitosťou.

Musím si to dobre premyslieť, ale je dobré vedieť, že existuje možnosť rýchlo, ľahko a pohodlne si letenku rezervovať, objednať, zaplatiť a odletieť kamkoľvek z Prahy, či už pracovne alebo oddychovať.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.