web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Vybavenia skladových priestorov pre distribučné a logistické centrá

Autor: admin - júl• 18•2013

Nedávno som len tak surfoval po nete a pozeral si stránky, ktoré ma niečím dokázali zaujať. Či už nápad, produkt alebo vzhľad. Vtom som narazil na stránku, pri ktorej som si spomenul na kamaráta Šaňa a jeho novootvorený obchod s autosúčiastkami.

Dobrú firmu nerobia len dobrí ľudia a dobré služby či tovar. Kvalitu práce podporujú okrem dobre nastavených procesov aj všetky pracovné pomôcky a vybavenie firmy. A prípade obchodnej firmy je to logistické vybavenie, medzi ktoré patrí nie len autopark na dodávku tovaru zákazníkom, ale v prvom rade vybavenie skladov a predajní. Skrátka poriadne regále, z ktorých vám tovar nie len nespadne, ale kde ho bezpečne uložíte, ľahko nájdete a rýchlo vyzdvihnete pre expedíciu k zákazníkom.

Kto je dobrý obchodník s autosúčiastkami, nemusí byť expert na regálové systémy a ani kamarát Šaňo poriadne nevie, čo sa v tejto oblasti vyrába a ponúka a čo by pre svoje sklady vlastne mohol chcieť. Preto sú medzi dodávateľmi firmy, ktoré regále nie len predávajú, ale vedia ich aj pre svojich zákazníkov navrhnúť, aby im optimálne vyriešili ich skladovacie a distribučné požiadavky.

Nedostatok odkladacieho priestoru pre tovar najmä rozrastajúcich sa firiem dobre riešia poschodové sklady využívajúce plnú stavebnú výšku objektov. Kvalitný dodávateľ vie svojmu odberateľovi ponúknuť všetky druhy regálov a regálových systémov – policové regály, regály na pneumatiky, pojazdné regály, poschodové sklady  a medziposchodia, paletové regály a konzolové regály. A to pre malé firmy aj logistické centrá, pre výrobcov aj obchodníkov. Pre dokumentové archívy aj pre predajne. Od dielní po výrobné prevádzky. Od návrhu optimálneho riešenia požiadaviek zákazníka po konečnú montáž priamo na mieste.

Odkaz na stránku regalsistem.sk som ihneď preposlal Šaňovi, nech sa na to pozrie skôr, ako zadá objednávku nejakej neznámej firme. Keď už robí svoju prácu pre svojich zákazníkov poriadne, nech má poriadne aj zázemie pre svojich ľudí.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.