web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ako zarobiť peniaze na internete

Autor: admin - jún• 11•2013

Ako zarobiť peniaze na internete Ako zarobiť peniaze – túto otázku si kladie mnoho ľudí. Ďalšou otázkou býva „Ako zarobiť peniaze v tomto okrese“ a na tú odpovedám, že treba zmazať koniec otázky. Takže ostane zase len „ako zarobiť peniaze“. A keďže mnoho ľudí hľadá odpoveď na otázku na internete, stačí len vhodne doplniť: „Ako zarobiť peniaze na internete?“ A kto si kladie správne otázky, dostane aj správne odpovede.

Školstvo v posledných dvoch dekádach neposkytuje mladým ľuďom vzdelanie, ale kapitalistickej spoločnosti pracovnú silu. A mladí ľudia v odpovedi na otázku, akým spôsobom zarobiť peniaze hľadajú zamestnanie. Nie prácu, nie poslanie, nie možnosť robiť, čo ich baví, ale pravidelnú pracovnú dobu s pravidelným príjmom.

Pracovať z domova

Kto sa pýta ako zarobiť peniaze by nemal hľadať zamestnanie, ale možnosti zárobku. Alebo ako hovoria v Čechách, přivýdělek k výplate. Internet dáva každému možnosť si zarobiť peniaze a ani nepotrebuje kanceláriu a nemusí dodržiavať pracovnú dobu.

Zarobiť peniaze môže aj človek, ktorý vie, kam investovat svoje voľné prostriedky a využiť tak možnosti kapitálového trhu, akciového trhu, trhu komodít alebo derivátov. Stačí k tomu pohodlný gauč, notebook a pripojenie k internetu. Na internete získate informácie, ktoré keď si vhodne spojíte, môžete ich využiť k zarobeniu peňazí.

Tiež môžete zarobiť peniaze na internete pomocou webových stránok o zaujímavých produktoch alebo službách, keď na ne nasadíte takzvaný affiliate program, teda propagáciu tovaru alebo služieb originálnych poskytovateľov, o ktorých vytvoríte stránky. Ľudia hľadajúci informácie, pri vašej dobrej reklame, nájdu vaše stránky, prečítajú si, čo hľadali a potom môžu objednať. Z affiliate dostanete províziu za každý uskutočnený obchod a pritom nemusíte nič vlastniť, nič skladovať, nič expedovať. Stačí „poslať“ objednávku z vaše www stránky k obchodníkovi.

Ale aj tu platí, že nič nie je zadarmo a ani na internete nelietajú pečené holuby do úst. Kto chce zarobiť peniaze na internete, musí tiež pre to niečo urobiť. Nie je to však zamestnanie na osem hodín pod neschopným šéfom.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.