web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Detské veci na internete

Autor: admin - máj• 29•2015

Fotografia: Wikimedia.org Ako malého chlapca ma rodičia každý rok brávali autom na dovolenku ku starým rodičom. A brali sme so sebou vždy plnú tašku vecí, z ktorých som s bratom už vyrástol, no stále boli ešte dobré na nosenie. Zimné bundy, svetre, topánky. No a z dovolenky sme sa vracali s tou istou taškou, ale boli v nej veci po mojich bratrancoch, ktorí vyrástli z tých svojich. Vždy sme sa stretli všetci bratranci a sesternice spolu so svojimi rodičmi-súrodencami u niekoho z nich a urobili sme si takú jednu veľkú letnú burzu. Nie vždy sme z nej boli my deti nadšení, no naši rodičia v tých ťažkých časoch takto šetrili svoje ťažko zarobené peňaženky.

Ani dnes to nemajú mnohé rodiny s malými deťmi vždy jednoduché. Roboty je málo a tá, čo je, je slabo platená. A nikdy ľudia nevedia, kedy o ňu prídu. No žiť sa musí a postarať sa o svoje deti treba. Preto aj dnes taká detská burza príde vhod. Využite dnes všade dostupný internet a nemusíte čakať na výročné rodinné stretnutia. Predať môžete aj zachovalé pánske oblečenie manžela, ktorý pribral po vašej dobrej kuchyni a nezmestí sa do starších vecí, ktoré nestihol znosiť. Za to si môžete výhodne kúpiť pre seba dámske oblečenie a nebude vás to stáť veľa. Pri výhodnom predaji a ešte výhodnejšom nákupe vám BabyBurza.sk môže byť veľmi nápomocná.

To_learn_to_love

Detské veci, a nie len oblečenie a topánky, ale aj kočíky, hračky, autosedačky, prestávajú slúžiť často len preto, že deti z nich vyrastú skôr, ako ich dokážu používaním opotrebovať. Väčšina rodičov ich odkladá pre ďalšie dieťa, ktoré sa môže narodiť, ale priveľa nepoužívaných vecí zaprace celý byt. Preto je lepšie ponúknuť, čo už nepotrebujete, tým, ktorým sa to hodí a sebe kúpiť zase detské veci, ktoré sa vám a deťom zídu. Vďaka internetu už nemusíte, ako moji rodičia, čakať až na spoločnú letnú dovolenku, aby ste si urobili súkromnú burzu.

Fotografia: Wikimedia.org

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.