web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Keď piť víno, tak ako gróf

Autor: admin - jan• 30•2016

dezertne vina Oslava narodenín, rozlúčka so slobodou alebo promócia? Každá oslava je pripomienkou dosiahnutého cieľa, úspechu alebo výročia a zaslúži si nie len kvalitné jedlo, ale aj kvalitný prípitok a občerstvenie. Oslavy sú v našich končinách spojené so stretnutím blízkej rodiny a priateľov a slávnostný obed alebo večera je ich prirodzenou súčasťou.

Odborníci na vína presne vedia, aké víno sa hodí k akému typu jedla a k akému mäsu, aby sa ich chute vzájomne dopĺňali a spolu tvorili lahodný gurmánsky zážitok. Víno podávané k jedlu dokáže vykúzliť povznášajúcu náladu, ktorá patrí k oslavám všetkých typov a tiež na stretnutiach väčšieho počtu ľudí pomáha pri zoznamovaní sa a rozhovoroch na spoločné témy. Preto aj rôzne obchodné stretnutia a rokovania sprevádza čaša vína.

vino

Kvalitné víno dostať kúpiť v špecializovaných predajniach, na regáloch diskontných reťazcov ho nenájdete. Skvelý výber ponúka tiež víno shop s doručením domov tak, ako ste zvyknutí pri ostatných druhoch tovaru. Nie len na významné udalosti ale kedykoľvek k dobrému jedlu alebo večer pri posedení s priateľmi oceníte kvalitné vína so šesťstoročnou tradíciou ich výroby v rodinnom vinárstve. Biele alebo červené vína v darčekovom balení sú vhodné aj ako dar človeku, o ktorom viete, že je znalec vína a vie si ho vychutnať. Alebo človeku, v ktorom chcete vzbudiť záujem o špičkové vína.

Relax po ťažkom pracovnom dni spríjemnia dezertné vína typické svojou sladšou chuťou. Svoj pôvod majú v južných pestovateľských oblastiach, kde prirodzená vyššia hladinu cukru vo víne je výsledkom kombinácie teplého podnebia a odrody vinnej révy. Produkujú sa aj u nás pomocou dodatočného alkoholu a sladkých muštov, často aj s prídavkom sladkého ovocného koncentrátu. Vznikajú tak zaujímavé chuťové kombinácie.

Keď si chcete s priateľmi pripiť na oslavu významnej udalosti alebo len tak posedieť večer po úspešnom dni, pripite si ako gróf. Pripite si Grófskym vínom.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.