web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kde iní končia, my začíname

Autor: admin - dec• 21•2012

Tento slogan som kedysi použil pre jednu pohrebnú službu. No použiteľný je aj pre dnešný deň. Aj keď silne pochybujem, že Vesmír sa riadi nejakým kalendárom na Zemi, každý očakáva koniec sveta práve dnes, 21. decembra 2012. Podľa Gregoriánskeho kalendára? Lebo máme aj Juliánsky kalendár, a koľko ešte kalendárov?

A možno iba Mayom došiel kameň. Veď si spomeňte, ako vám chce robiť niečo na pár dní či týždňov dopredu. A od Mayov očakávame, že sa im bude chcieť pracovať na kalendári na pár sto rokov vopred?

Pre istotu som si kúpil peceň chleba, dva jogurty a tri konzervy plus basu minerálky. Keby niečo. Skôr si myslím, že to môže byť nový začiatok. A každý nový deň by mal byť lepší, ako ten predchádzajúci, a my s ním.

Nech už ste sa na tento koniec sveta pripravovali alebo nie, prajem vám, aby ste sa zobudili do pekného dňa, vedľa človeka, ktorý vás miluje a aby ten deň bol pre vás lepší, ako ten predchádzajúci.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.

One Comment

  1. nie vnucovana predstava konca sveta znicenim píše:
    Google Chrome 23.0.1271.97 Google Chrome 23.0.1271.97 Windows XP Windows XP

    ak by ludia sa vymamili spod nadvlady zisku, chamtivosti, a vlastneho ega, a zamysleli sa nad tym, za cim sa oplati ponahlat a stresovat, nastal by koniec sveta, pretoze ekonomika, media, politika, nabozenstvo stratili akykolvek vyznam – do tohto dna neco nepredsatvitelne, od dnes nasa povinost – pochopit ze ludsky zivot je nieco viac ako nadoba spermatu potrebna vypraznenia, ked sa preziva doposial jedina stastna chvila v zivote…