web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Prezentácie na úrovni

Autor: admin - jan• 05•2014

Prezentácie na úrovni

Prezentácie na úrovni

Musím sa priznať, že nemám rád powerpointové prezentácie,. Respektívne nerád takéto prezentácie pripravujem. Chápem ich účel, ich poslanie, chápem, že prezentácia v powerpointe dokáže rýchlo a zrozumiteľne prezentovať myšlienky, nápady, projekty a načrtnúť perspektívu a zhodnotiť minulosť. Chápem účel prezentácie v podnikaní či na školeniach. Chápem to, len ich nerád robím. A už ani nemusím.

Moja nevôľa pramení zrejme z nechuti kupovať Office od Microsoftu len preto, aby som pripravil jednu alebo dve prezentácie do roka. Pokiaľ ich premietam zo svojho notebooku, môžem pripraviť prezentáciu aj v OpenOffice bez obáv z nejakého „zahrčkania“ počas premietania. Ale aj tak, učiť sa ovládať program len preto, aby som dva razy v roku niekomu niečo predniesol? A urobiť to „len tak“, polovičato a neumelo, to je zase proti môjmu presvedčeniu.

Ukazkavstupny_seminar04

Pokiaľ používam niektorú prezentáciu opakovane na školeniach, dám si tu prácu a všetko si pripravím. Mladí ľudia majú veľkú výhodu, že sa učia používať aj Powerpoint už na strednej škole, veď z našich daní je kúpená multilicencia Microsoftu pre všetky školy. Staršia generácia sa drží svojich papierových poznámok. Princíp má ale každá takáto prezentácia rovnaký: vypichnúť hlavné body a vhodne ich zoradiť do pár viet, ktoré vystihnú podstatu prednášaného textu, prípadne zobrazia v grafoch trendy, ktoré sa slovami ťažko popisujú.

Prezentácia na mieru

Ak potrebujete vytvoriť kvalitné a presvedčivé prezentácie, či už na školenie alebo prednášky či prednes svojho projektu investorom, a nemáte veľké skúsenosti s ich prípravou, existuje tu služba, ktorá ich vytvorí za vás. Na webovej stránke www.pekneprezky.sk/ si nechajte prezentáciu vytvoriť a vy sa sústreďte na svoj biznis. Veď prezentácia je len nástroj, tak ako pero, kalkulačka, notebook. Nemusíte vedieť ovládať všetky nástroje, stačí vám vedieť, kde nájsť šikovných pomocníkov.

Prezentácie na úrovni

Prezentácie na úrovni

Služba tvorby profesionálnych prezentácií je tu na to, aby vám uľahčila vaše podnikanie. Ponúkate služby v oblasti finančníctva? Poriadate školenia užívateľov počítačov a ich programov? Pripravujete kurzy bezpečnosti pri práci? Potrebujete okrem strohých textov prezentovať čísla a grafy? Vám všetkým môže pomôcť služba prípravy profesionálnej prezentácie na mieru.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.