web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Inzercia na internete

Autor: admin - mar• 16•2013

Inzercia na internete Príliš veľa vecí je príliš veľa starostí. Najmä s nepoužívanými. Prekladať, ošetrovať, a ešte aj zaberajú miesto. Preto sa riadim zásadou, že čo som nepoužil posledné tri roky, tak sa toho zbavujem., Buď to vyhodím, alebo ak sa jedná o použiteľnú vec, predám. Najlepšie cez internetový bazár.

Občianska inzercia je rozšíreným spôsobom nákupu alebo predaja vecí a má rôzne podoby. Inzercia v miestnej tlači je výhodná skôr pre ľudí bez prístupu k internetu alebo k predaju vecí väčších rozmerov a nižšej ceny. Naopak pre maličkosti, ktoré sa dajú posielať poštou, je vhodnejšia inzercia na internete.

Skúšal som rôzne internetové inzertné servery a bazáre. Niektoré sú úzko špecializované, iné takpovediac všeobjímajúce. Každý ma čosi do seba, každý má svoje silné stránky a špecifiká.

Jedným z tých dobrých je www.muj-bazar.cz a pokiaľ nie je pre vás inzercia každodennou činnosťou, tak uvítate, že sa nemusíte registrovať. Pri zadávaní inzerátu, ktoré je zdarma, len napíšete svoje heslo, ktoré vám umožní neskôr inzerát editovať. Ak si napríklad rozmyslíte cenu. Ku všetkým svojim inzerátom sa dostanete zadaním svojho emailu, ktorý ste použili pre kontakt obchodného partnera.

Hoci sa jedná o český server, je na ňom aj slovenská inzercia. Prehľadne rozdelená nie len podľa lokality, ale obsahuje aj dvadsiatku hlavných kategórií a ďalších podkategórií. Správnym zaradením inzerátu ako predávajúci umožníte ostatným kupujúcim rýchlo nájsť vo výpise práve ten váš inzeráty, ako kupujúci sa pri hľadaní konkrétnej veci nemusíte prehrabávať množstvom nezaujímavých ponúk.

Čo nie je úplne samozrejmé, je pekné farebné prevedenie servera. Inzercia je potom príjemným zážitkom a hľadanie nie je náročné.

K podávaným inzerátom môžete pripojiť niekoľko obrázkov alebo odkaz na video na Youtube a samozrejme odkaz na www stránku. Či už s popisom predmetu, ktorý ponúkate alebo hľadáte a samozrejme aj na váš web, ak na ňom tiež inzerujete hľadanú/ponúkanú vec.

Ak vás nebaví inzercia, ktorú ste doteraz využívali, vyskúšajte www.muj-bazar.cz.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.