web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Hyeny v Telekome

Autor: admin - júl• 22•2015

Pevnú telefónnu linku už dnes používa málokto, z bežných ľudí pri nej zostávajú najmä dôchodcovia, zo zotrvačnosti. Mobil je predsa len operatívnejší a zastihnú vás kdekoľvek, aj vy sa dovoláte odtiaľ, kde práve ste. Čo v prípade zdravotného problému je veľká výhoda, pevná linka vo vedľajšej izbe je vám nanič, keď sa k nej neviete doplaziť.

Stretol som známu na ulici, už staršiu pani, vdovu. Rada prehodila pár slov. Medzi iným spomenula, že mala problém s pevnou linkou, nevedela sa dovolať nikomu a ani jej sa nedovolali. Lebo jej musela volať príbuzná na mobil, ktorá jej ale vždy voláva najmä na tú pevnú. Tí dôchodcovia veria, že volať z pevnej je pre nich výhodnejšie. Čo už, stará škola.

Tak že zašla na predajné miesto Telekomu v meste, aby im nahlásila poruchu. Tam jej skutočne pomohli.

Najprv jej dali číslo na ohlasovňu porúch, aby si z mobilu sama zavolala. A potom jej na základe oznámeného telefónneho čísla pevnej linky „vysvetlili“, že už jej končila dvojročná viazanosť, ktorú mala k tej pevnej linke a presvedčili ju, aby opäť podpísala novú viazanosť, lebo vraj to bude mať skorej opravené.

Svine.

Iné slová, ako Sviňa a Hyena ma v súvislosti s postupom pracovníkov predajného miesta Telekomu voči dôchodkyni nenapadajú. Často sa v televízii aj iných médiách preberal postup obchodníkov, ktorí na predajných akciách, spojených s autobusovými zájazdmi a obedom za „pár korún“ snažili nanútiť bezbranným dôchodcom nepotrebný tovar za predražené ceny, v Čechách príznačne pomenovaných „Šmejdi“, ale musím napísať, že šmejdov nájdete aj inde, nie len v reštauračných salónikoch.

Je mi úplne jedno, či pracovník/čka, ktorý/á zmanipuloval/a dôchodkyňu, aby podpísala viazanosť k Telekomu, hoci jej to nič neprinesie, je priamo zamestnanec Slovak Telekomu, alebo nie je. Vina za prístup padá na hlavu Telekomu, ktorého značka visí nad obchodom a ktorého služby pani využíva.

Nemci dnes nemusia útočiť na nás Štukami a Tigrami. Za svoje peniaze si najmú hajzlíkov priamo z našich slovenských radov a tí za odrobinky z koláča sú ochotní zavádzať a manipulovať svojich krajanov. Pripravovať ich o ich peniaze a posúvať ich do gágora Germánom. Vlastizrada na vlastnom národe by mala byť trestaná exemplárne aj pre výstrahu iným prisluhovačom.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.